de brabantse mama’s

 

Welkom op onze blog! Een plek voor gezelligheid, een goed advies, een leuk idee of gewoon wat te lezen bij je kopje thee. Maar wie zijn wij toch? Om dat helder te krijgen zullen wij ons eens netjes voorstellen. Heb je gelijk een beeld bij ons.

 

.facebook_1461095067874

Ik ben Mariëtte. 27 jaar, 10 jaar gelukkig samen met Jordi en trotse mama van Sepp sinds Februari 2014.

Ik werk met kinderen met een ernstige verstandelijke beperking en daarnaast ben ik nog full-time mama. Eigenlijk te weinig uren in een dag om alles te kunnen doen wat ik wil.

Want naast mama en clientbegeleider ben ik ook erg graag creatief bezig. En dan niet borduren of kaartjes vouwen maar meer met stoffen, personaliseren van kleding en maak ook graag kaartjes (weliswaar wel digitaal) en en en en.. precies. Te veel dingen die ik tegelijk wil doen.
Misschien dat ik jou kan aansteken via deze blog?
Ik ben Jessica, 27 jaar en 9,5 jaar samen met Corné waarvan alweer 2,5 jaar getrouwd. Sinds Januari 2014 ben ik mama van Kyan, en 15 maanden later werd ik in April 2015 voor de 2de keer mama van Skye. Twee heerlijke boefjes, die me goed bezig houden.

foto site2

Ik werk in de zorg, op een psychogeriatrische afdeling, ook wel bekend als ouderen met dementie. Een leuke, uitdagende en soms drukke baan. En daarnaast natuurlijk gewoon mama, en teveel hobby’s met soms te weinig tijd ervoor.

Je kan me best een shopaholic noemen, al geef ik dat in real life natuurlijk niet toe. 😉 Ik hou van shoppen, en nu met 2 kids heb ik er een ware hobby van gemaakt! En over make-up maar te zwijgen, ik kan uren op het grote web rond surfen voor alle informatie over 1 product. Yes, that’s me.

 

IMG_9580Ik ben Stefanie, 28 jaar jong, sinds December 2015 happily married met mijn grote liefde, Johan! In December 2013 is onze kleine grote liefde Abel geboren. Abel is een heerlijk ondernemend ventje met heel veel humor. Er gaat bij ons geen dag voorbij zonder te lachen.

Ik werk 24 uur per week op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Ik werk met kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar, dit doe ik al 10 jaar en haal er nog steeds veel plezier en voldoening uit.

Verder hou ik ontzettend van leuke dingen doen. Een dagje shoppen met vriendinnen of een dagje Efteling/Beekse bergen met gezin, ik vind het allemaal gezellig!

Dat zijn wij dus! Drie vriendinnen, die lief en leed met elkaar delen, maar nu dus ook met jullie willen gaan delen! Nieuwsgierig geworden? Elke Maandag, Woensdag en Vrijdag komt er een update online, kom gezellig ‘langs’!

Om te vieren dat wij vandaag live gegaan zijn, komt er vanmiddag een winactie online! Dus houd ons in de gaten en like onze Facebook en instagram om up to date blijven!

Liefs, Mariëtte, Stefanie en Jessica!  ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s