S.O.S. Armbandjes

Ondanks dat Sepp geen wegloper is, leek het mij toch een fijn idee. Iets met een telefoonnummer van ons wat hij bij zich heeft. Vooral met de aankomende vakantie in mijn achterhoofd. Je weet maar nooit! Ze zijn snel en willen alles ontdekken. Even niet kijken en je kan zo’n kleine peuter zo kwijt zijn.

bandjes2

De jacht was geopend naar iets met telefoonnummer. Nou vond ik een kledingstuk iets te veel van het goede. Niet iedereen hoeft gelijk mijn telefoonnummer te zien op de rug Sepp. Dus iets wat hij om kan doen. Een ketting was niet echt een optie. Vind Sepp niet een ketting kind. Leuk voor de Girls, niet voor mijn stoere vent.

Nou had ik op de 9 maanden beurs al een bandje gezien met daaraan een gegraveerd plaatje. Enig nadeel: bandje is van stof en de prijs vind ik vrij hoog! €15,-. Dus Google in de aanslag en opzoek naar een duurzaam, goed blijven zittend alternatief. Ik vond mijnarmbandje.nl. Ken je nog de Livestrong bandjes? Silecone en nagenoeg onverwoestbaar. Mijn armbandje maakt S.O.S bandjes van dit materiaal. Er zijn diverse maten en kleuren verkrijgbaar. En: de bandjes kosten €4,95 per stuk! Mooi prijsje dacht ik zo.

bandjes

Voor Sepp heb ik 2 bandjes besteld in de tweede maat.Net iets groter dan de omtrek van zijn polsje maar niet groot genoeg dat hij hem makkelijk af zou kunnen krijgen. Ik heb expres 2 bandjes besteld, 1 met het telefoonnummer van Jordi en 1 met het telefoonnummer van mij. Zo kan ik tijdens een dagje shoppen met de mama’s Sepp ook een bandje aandoen met mijn telefoonnummer.

Het bestellen ging gemakkelijk en ik had ze ook heel snel binnen. 3 dagen na mijn bestelling lagen ze al op de deurmat.

Om Sepp alvast te laten wennen aan het bandje krijgt hij hem nu al regelmatig aan. We vragen ook aan de opa en oma’s om hem zeker een complimentje te geven voor zijn mooie armbandje. Inmiddels draagt Sepp zijn bandjes vol trots en houd hij hem netjes aan. Sepp blij, papa en mama ook heel blij.

bandjes3

Wil jij ook zo’n bandje? Dat kan! Samen met mijnarmbandje.nl mogen wij 2 armbandjes inclusief verzenden weggeven!

Wat moet je hier voor doen?
(liken en delen verplicht om kans te maken. )

  • like onze instagram/ facebook
  • Like de facebook van mijnarmbandje.nl
  • deel de post (als je niet openbaar staat even een volgverzoek zodat wij het kunenn zien!) en gebruik #sosbrabantsemamas
  • Wil je dubbel kans maken? Laat dan een berichtje achter op deze blog waarom jij dit armbandje graag zou winnen.

Meedoen kan van 13 juni t/m 23 juni. Winnaars worden 24 juni bekend gemaakt!

Liefs,
Mariëtte

2 gedachtes over “S.O.S. Armbandjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s