De nieuwste rage en wat golden oldies!

maxresdefaultBron foto: Youtube.com

Dat Pokémon Go een nieuwe rage is mogen duidelijk zijn. De titel “meest gedownloade app ooit in de eerste week na release” staat al op hun naam. Ik moet zeggen dat ik toch echt wel benieuwd werd naar het fenomeen Pokémon Go. Wat is het nu eigenlijk en welke rages heb ik allemaal nog meer mee gemaakt.
Pokémon go is een spel wat gebruik maakt van je gps. In het spel moeten spelers virtuele Pokémon zoeken, ze vangen en daarna trainen. De Pokémon kunnen gevonden worden in de echte wereld. Omdat het je gps gebruikt, vreet het ontzettend veel batterij en laten we het over het data gebruik maar niet hebben. Als je tegenwoordig om je heen kijkt zie je overal wel iemand een Pokémon vangen. Eerlijk, ik vond het best grappig maar om nou de hele dag met je telefoon rond te lopen, opzoek naar zeldzame Pokémon is niet aan mij besteed. Ik snap de hele rage om het spel heen niet. Is het weer iets tijdelijks net als de Sims?

In mijn 28 jarige leventje heb ik al best wel wat rages mee gemaakt. Van die mij het meeste bij zijn gebleven heb ik een top 5 gemaakt.

935_001
Bron foto:http://www.delcampe.be

1: Flippo’s
Wie kent ze niet. Die ronde plastic schijfjes die je bij de chips kreeg. Heel de Looney Tunes familie stond erop afgebeeld. Je kon er een map voor kopen om ze te bewaren, en op school kon je ruilen of deed je spelletjes om ze te winnen.

tamagotchi4_small
Bron foto:http://www.musthavetoy.com/tag/tamagotchi/

2: Tamagotchi
Het was een soort ei met een schermpje erin. Ook zat er een kettinkje aan zodat je hem aan je broek kon hangen (hippe shit). Op het scherm verscheen er een beestje wat je moest verzorgen als een baby. Dus op tijd eten geven, verschonen, laten slapen en mee spelen. Op school waren ze streng verboden, dus je wist bij voorbaat dat hij helaas toch dood was gegaan in de tijd dat jij op school zat. Ik geloof dat ik ooit mijn moeder nog zo gek heb gekregen om dat ding mee te nemen naar haar werk zodat zij hem eten kon geven.
(Ben ik je nog steeds dankbaar voor mam <3).

enhanced-27689-1462455959-1
Bron foto: http://www.Buzzfeed.com

3: Furby
God wat wilde ik dat ding graag hebben. Super duur ding! Ik kreeg het uiteindelijk met sinterklaas geloof ik, en wat was ik dat herrie ding snel beu! Ik zetten hem in een donkere kast zodat hij in slaap viel en zijn mond hield.. En spijt als ik per ongeluk tegen dat ding aan botsten..

image
Bron foto: http://www.ze.nl

4: Trollen
Aaah ik vond die trollen zo leuk. Poppetjes met gekleurd haar. Wij hadden er super veel, ik speelde er het zelfde mee als met de barbies.

full33857168
Bron foto:http://www.hofvangelrekraaltotaal.nl

5: Speentjes
Serieus, waar kwamen ze vandaan? Ik had er super veel aan kettingen en armbanden. Constant met die dingen in je mond totdat het bekend werd dat die dingen kankerverwekkend waren. Ik geloof dat ik toen alles weg heb gegooid.

Welke rages zijn jou bijgebleven? En ben jij Pokémon go verslaafd?
Liefs Stefanie ❤

Een gedachte over “De nieuwste rage en wat golden oldies!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s