SmoovAll Yay or Nay

Herinner jij mijn berichtje nog van de vevina friction creme? Leuk spulletje maar toch nog niet helemaal wat ik zocht. Dus mijn zoektocht ging door! Ik weet niet meer waar ik het zag maar ik kwam SmoovAll tegen op het wereld wijde web. Zou dit dan de oplossing zijn?

IMG_2246.JPG

SmoovAll is een nieuw merk van Hollandse bodem.  Samen met wat zweedse vrienden hebben de mensen van het bedrijf Sensineer SmoovAll ontwikkeld. Zoals ze zelf zeggen: Een huidcontact spray. Niets meer, niets minder. Geen fancy naam, maar gewoon waar het voor dient: het voorkomen van huidirritate door wrijving.
Via hun website  bestelde ik een sample en binnen een dag was deze al binnen: Hulde Hulde!

De doos ziet er leuk uit. Chevron, zwart wit en grijs. I like! Ook gewoon simpel maar wel helemaal van nu. Op de doos staan wat ‘beloftes’.

  • geen huidschuring/pijnlijke plekken
  • onzichtbaar, niet plakkerig, geen gedoe
  • werkt minimaal 4 uur per applicatie
  • preventief middel, ‘spray before you play’

Op het spuitbusje staat hoe je de spray moet gebruiken: 10 centimeter afstand en in 3 seconde gelijkmatig aanbrengen op de huid.

IMG_2251.JPG

De  bestanddelen zijn onder andere: aloe vera poeder, zijde poeder (serica), 2 verschillende zetmelen en menthyl lactate. Die laatste is een verkoelende bestanddeel en dat voel je als je het aanbrengt. De zijde poeder functioneert als een smooting bestanddeel en zorgt ervoor dat je huid gewoon vrij kan bewegen langs elkaar zonder te irriteren.

Maar nu: de test!
Het was eindelijk lekker weer dus het rokje kwam de kast uit. Voordat ik heel veel ging doen even de spray op mijn donderdijen spuiten. Dit gaat makkelijk en trekt snel in. Ondanks dat ik best een zweter ben (jup, ik zweet gevoelsmatig overal. dus ook mijn donderdijen doen mee met zweten), blijft de spray goed zitten. Ik merk dat mijn benen gewoon langs elkaar heen gaan zonder mopperen. Na een paar uurtjes moet je het wel weer even bijsprayen maar dat is ook weer zo gedaan!

Ik ben positief en blij verrast door dit product. Simpel maar effectief!
SmoovAll is binnenkort verkrijgbaar via hun eigen webshop. Nu al nieuwsgierig? Claim je sample via www.smoovall.com

Liefs,
Mariëtte

8 gedachtes over “SmoovAll Yay or Nay

  1. Pamela zegt:

    Bij mij is het totaal andersom. Smoovall doet weinig. Na gemiddeld half uur merk ik al weer dat het gaat schuren. En vevina friction protection kan ik zelfs in het buitenland met 35+ graden of tijdens het dansen gebruiken. Dus voor mij is smoovall helaas een Nay.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s