Wat als ik alles kon wensen?

2174679_1289346_lz
Als alles mogelijk was en niks te dol? wat zouden mijn wensen dan zijn? Vandaag vul ik de I wish tag in. Wat is het toch heerlijk om te dromen…

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Mijn droombaan is werken met tienermoeders. Ik werk nu met kindjes en zou dat ook graag blijven doen. Een combi tussen moeder en kind lijkt me dus ideaal.

Als je iets luxe aan zou mogen schaffen, wat zou dat dan zijn?
Een schoonmaakster, niet omdat ik geen tijd heb maar gewoon geen zin soms haha. Het lijkt me wel handig. Maar dan wel op een dag dat ik aan het werk ben, ik hoef het niet perse te zien. Je ziet dan toch dingen die je anders zou doen ofzo. πŸ˜‰

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Jeetje, moeilijke vraag! Tyler Blackburn van pretty little liars. Waarom? Uhm onwijze knappe vent en het lijkt me super grappig om die serie eens van dichtbij te bekijken.

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
New york!Β  Zonder twijfel. Ik ben er nu 2x geweest en ben verliefd geworden op de stad. De drukte, de rust, de vele winkels en de grote gebouwen. Ik vind het prachtig! Wonen zou ik er niet kunnen maar zo 50x per jaar die kant op is helemaal geen straf..
tumblr_ncgygnRpYV1r9fos1o1_500Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
Pasta carbonara, Me like! Johan vind het super vies dus we eten het bijna nooit. Maar ooh ik vind het zo lekker..!!

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
Mijn angst voor sommige beesten. Spinnen en muizen.. Oh ik ben er zo bang voor. Ik ben echt het type spring op de bank bij een muis en op spinnen kan ik nog niet eens met schoenen stampen. Ik heb laatst ook op tafel pauze zitten houden op mijn werk, we hadden een muis en uitgerekend ik moest hem zien natuurlijk!

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?
Vliegen, sowieso! Buiten dat het mij super vet lijkt, lijkt het mij ook heel handig. Β 

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Een mopshondje.. Nothing Fancy maar die wil ik al heel lang! Johan vindt ze verschrikkelijk dus hij zal er waarschijnlijk nooit komen. Hij zou wel graag een hond willen maar niet die “lelijke”. En nu snappen jullie het natuurlijk al, dan komt er gewoon geen hond, lekker puh!

dream-quotes-images-1-ce0456eb
Wat is het toch heerlijk om te dromen… Helaas blijft het bij veel puntjes alleen bij dromen, voor nu dan;).
Wat zijn jullie dromen?

Liefs stefanie ❀

2 gedachtes over “Wat als ik alles kon wensen?

  1. Bianca zegt:

    Mijn grootste droom zal helaas nooit uitkomen……leven zonder pijn….
    Maar zou al dolblij zijn met een klein goed tweedehands autootje, zodat ik zonder zorgen naar mijn werk kan en de kleine naar school kan brengen. Mijn auto is nl flink stuk en ben nu afhankelijk van angsten. Gelukkig heb ik nog vakantie, maar over 2 weken is die ook voorbij.
    Een luxe droom is om een keer lekker op vakantie te kunnen. Ben nl nog nooit echt op vakantie geweest. Als moeder van 2 die op bijstandsniveau moet leven, kan ik me dat echt niet veroorloven. Het is al moeilijk genoeg. Maar ja, mijn meiden zijn gezond en dat is het allerbelangrijkste πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s