To go with kids: Joepie Binnenspeeltuin Breda

20160920_124809

Afgelopen dinsdag was ik jarig. En hoe leuk het vroeger was om je verjaardag te vieren, naarmate je ouder wordt, veranderd dat toch wel. Dus op naar een leuke activiteit met de kids. En wel een binnenspeeltuin genaamd Joepie.

Joepie zit in Breda, een beetje verscholen maar met een goede navigatie goed te vinden. Genoeg parkeergelegenheid en met openbaar vervoer prima bereikbaar, de bus stopt bijna voor de deur.
Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen en krijgen we een stempelkaart. Super leuk initiatief. Bij elk bezoek krijg je een stempel en bij bepaalde vakjes een ‘cadeautje’. Bijv. een zak snoep, extra stempels of een entree kaartje. Is je stempelkaart vol, dan krijg je €5 korting op een 10-rittenkaart.

Kyan en Skye kijken hun ogen uit als we binnenlopen, maar ik ook! Het is niet super groot, 1500m2, maar wel heel leuk opgezet. En zo op het oog geen gevaarlijke dingen. Waarbij ik bij Monkeytown toch overal mee naar toe loop, kan je hier je kind met een gerust hart laten spelen. Veel van de speel attributen zijn zacht en er zitten nergens gevaarlijke gaten. De speelplaatsen zijn in een U-vorm om de tafeltjes heen gezet. Je hebt als je zit dus bijna overal zicht op, ideaal, zo kan de mama en/of papa ook lekker relaxed zitten.

Joepie bestaat uit een disco, een speelplaats 1-6jr, een bewegende berg 4+, een speelplaats voor 6+, een super glijbaan 4+, een speelzone 0-3jr en een voetbalkooi 4+.
Bij sommige dingen staan de leeftijden bij maar niet bij alles. Kyan ging ook overal op of in, dus in principe kan je overal spelen. Alleen de harde glijbanen vond hij niks. Skye vind in een speelparadijs alles best, als ze maar met 2 ballenbak ballen rond kan lopen. 😉

Qua eten heb je genoeg keus; broodjes, tosti’s, friet, pannenkoeken. Ze hebben glutenvrij eten, gezonde snacks zoals 3 stuks fruit voor €1,50 en kannen ranja.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. We bestelden tosti’s en hadden ze binnen 5 minuten. Super fijn als je hongerige kids heb.

Ook aan de volwassenen is gedacht, zo is er gratis WiFi, een leestafel met tijdschriften en bord spelletjes.
De wc’s zien er schoon uit, en er is een verschonings gelegenheid. Pluspunt dus.

Joepie is overigens niet spelen alleen. Je kan er ook je kinderfeestje vieren waarbij Joepie leuke arrangementen aanbied. Of ga naar de speciale disco avonden, reserveer een high tea of geef er je zwemfeestje.

Ik was na afloop echt mega enthousiast en kan niet wachten om weer te gaan!

20160920_124745

Toegang is €7,00, maar kom je doordeweeks buiten de vakantie voor 11.00u, dan betaal je  €4,50. Volwassene zijn gratis.
Joepie is van dinsdag t/m zondag open van 9.30u t/m 18.30u.
In de zomer is Joepie ook op maandag open. Bij hoge temperaturen kan Joepie gesloten zijn.

Joepie Binnenspeeltuin Breda
Terheijdenseweg 514

 

Liefs Jessica ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s