Living in a mancave!

De titel zegt het al, vanaf 2017 zal ik echt de enige vrouw zijn in het Lijster nest. Ons tweede kindje word ook een baby boy!! Helemaal happy ben ik met mijn mannen gezin. Neem toch aan dat die zoons van mij hun moeder op handen gaan dragen later;).

jongen-echo
22 september hadden wij een pret echo gepland. We wilde allebei graag weten wat het werd, en konden dus eigenlijk niet wachten op de 20 weken echo (wat ons bij Abel wel lukte.) We hebben de echo gedaan in Berkel-Enschot bij echowonder. Het was een hele fijne echo, eerst keken we even naar de baby en vertelde ze wat dingetjes. daarna mochten we nog even naar het hartje luisteren en toen was het tijd voor het geslacht. Ik moest er wel even voor springen en hoesten want de beentjes lagen over elkaar. maar na een paar jumping jacks was het dan eindelijk te zien.. overduidelijk een jongen!!

jongenn
Stiekem had ik al een tijdje het voorgevoel dat dit weer een jongetje zou worden. Ik ben precies hetzelfde zwanger als bij Abel, en voor de rest was het gewoon een gevoel. Wat dus goed was! Ik krijg nu wel de vraag of ik niet liever een meisje wilde. Laat ik voorop zetten dat ik heel blij ben dat we gezegend zijn met een tweede kindje op komst. Maar ik had ook graag de meisjes versie van Abel gezien. Maar ik denk dat dit voor Abel het leukste is, een broertje waar hij straks lekker mee kan stoeien en voetballen. En eigenlijk vind ik zo’n mannen gezin wel super stoer!

De dag na de echo ben ik meteen wat kleertjes gaan shoppen. Heerlijk dat gericht kunnen shoppen. En jeetje wat hebben ze allemaal leuke spullen. Ik word er hebberig van! Laat ik het zo zeggen baby Lijster zal straks geen lege kast hebben. Ook kocht ik een voorleesboekje voor abel: Bobbi word grote broer! Erg leuk boekje wat goed uitlegt wat er allemaal gebeurd in huis en bij mama.


Wij genieten dus helemaal op onze blauwe wolk. Volgende dilemma: een jongens naam! Een meisje naam waren we zo uit maar een jongens naam die past bij Abel vinden we toch iets lastiger. Suggesties zijn dus welkom bij de reacties!!

Liefs stefanie ❤

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s