Extreme home make over: trapkast editie

Hoezo is het altijd een rommeltje in onze trapkast? Je ruimt het op en een week later denk je: waar is toch die kabouter die er elke keer een rotzooi van maakt. Boodschappen gedaan, 1 potje op de plank en hoppa 5 potjes die de sprong wagen richting de grond. WAY??!!!

Goed, tijd om na 5 jaar eens die kast echt op te ruimen. Niet hopeloos potjes schuiven en na een week weer zelfmoordpotjes. Eerst een before foto (* gaat zich in een hoekje zitten schamen*).
img_2834img_2833 img_2844

Zoals je ziet niet echt een kast om trots te zijn. Eigenlijk is onze kast heel fijn want hij is lekker diep. Onder de traptreden hebben wij onze spelletjes staan die voor meer dan 2 spelers zijn. (helaas veel vrienden die niet echt in to spelletjes zijn.. Gezocht: vrienden die dat wel leuk vinden. hahaha). Ook staat er in de kast: een koffie zet apparaat, gebakstel, reserve borden, reserve glazen, hobby spullen (véél hobbyspullen), stoomapparaat, stofzuiger, strijkplank, stoomstrijkijzer, medicijnen en véél voorraad.

Bij de Ikea haalde ik transparanten bakken. Eindelijk kon de autistische ik zich uitleven. Alles lekker gesorteerd in bakken. Gelijk ook eens uitzoeken en spullen die over de datum zijn weggegooid.  En er was véél over de datum. Ook dingen waarvan ik dacht: ‘uhm had ik dit’.

img_2846

Bij onze zweedse vrienden haalde ik ook een houder voor de stofzuiger slang. Dat kreng valt altijd om en zwiept dan in zijn vlucht naar beneden nog 6 potjes mee naar beneden. Hoe vaak ik wel niet grommend voor die kast heb gestaan na het stofzuigen. Ik was dan soms ook wel zo’n loeder huisvrouw die dacht: ‘STIK, dit ruim ik een andere keer wel op. deurtje dicht en geen mens die het ziet’. Dus nou eindelijk die slang aan de muur en gelijk ook maar de dweil een haakje gegeven om aan te hangen. Dat scheelt ook al stukken! Alleen klein detail wat ik ben vergeten. Ik heb zon chique Dyson, waar de slang vast zit aan het apparaat. Oeps! Maar gelukkig wel de stang er aan vast kunnen klikken en de dweil- en zeemstok er aan kunnen hangen.

img_2848

Van enorme rotzooi naar georganiseerde kast. Ik ben happy! Nu zo houden!

Liefs <3,
Mariëtte

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s