My beauty wishlist

Ondanks dat ik al heel wat beauty spullen heb, blijf ik een wishlist houden. Van die items waar je elke keer bij kwijlt, maar uiteindelijk toch niet koopt. Al dan niet omdat ik het simpelweg te duur vind al dan niet omdat ik een enorme twijfelkont ben. Vandaag laat ik mijn wishlist zien. Items die ik al jaren wil, of dingen die ik sinds kort op mijn lijstje heb staan.

Mac diva

Bovenaan mijn wishlist staat een MAC lipstick. Jessica zweert erbij en inmiddels is Stefanie er ook voor gezwicht. Zij heeft laatst Heroin gekocht en die staat haar prachtig. Jessica denkt dat Diva mij mooi gaat staan en stiekem denk ik dat ook wel.
Voor mijn verjaardag heb ik een Douglas bon gekregen, dus binnenkort kan ik deze wish vervullen.

Inmiddels ben ik eigenaresse van niet 1 maar 2 lipsticks. En niet van Diva! Die heeft een bordeaux ondertoon en die stond totaal niet. Het zijn Mehr en Sin geworden. 1 voor everyday en 1 voor date night.

Real techniques brushes. 

De miracle complexion sponge is al een favoriet bij zoals je kon zien in mijn vergelijkstrijd. De brushes kijk ik regelmatig naar en denk ik: zal ik het doen….. En dan klik ik toch weer verder. Waarom? Ik heb opzich prima kwasten waar ik mee kan werken. Gekocht via Aliexpress, 4378394279 kwasten voor 2 euro (oké dat is overdreven, maar veel voor weinig) , en werken prima. Maar toch denk ik dan:  Zou ik mooiere looks kunnen maken, met betere kwasten? Waarschijnlijk wel. Wie weet dat ik ze nog eens koop. Misschien moet ik mijzelf die gewoon eens cadeau doen.

real techniques brushes

real techniques brushes

Chanel mademoiselle.


Een heerlijk tijdloos parfum die Stefanie als trouwparfum op had. Ik kreeg voor mijn verjaardag een sample van Stefanie en sindsdien staat ie op mijn wishlist. Niet echt een luchtje wat je even snel bij de Kruidvat koopt, dus ik ga gewoon regelmatig snuiven bij de ici paris en douglas totdat ie in mijn kastje staat.

Jeffree Star liquid lips

Oké, Jeffree is een bijzondere vrouw (onder weg naar in ieder geval), maar de make up tutorials zijn brilliant en kan ik zeker nog van leren. De lip paint ziet er echt geweldig uit en de prijs ligt gelijk met die van Kylie Jenners kitjes.  Het probleem vind ik alleen dat ik niet kan swatchen.  Heel irritant want dat houd mij stiekem wel een beetje tegen. Wat er bij iemand met mijn huidskleur prachtig uit kan zien, kan er bij mij uitzien als zuurstoklippen. Dus ik vrees dat de lip paint nog wel even op het lijstje blijft staan.

Nikkietutorials too faced power of make up palette


Nikkitutorials power of makeup

Helaas niet verkrijgbaar in Nederland, maar wel een prachtig palette. Als ik haar tutorials kijkt zijn de kleuren echt mega gepigmenteerd en mooie kleuren combinaties. Ik ben verkocht alleen helaas ligt ie niet in mijn make-up stash maar in Amerika.
Zoals jullie zien, ik heb nog genoeg te wensen. Hebben jullie nog beauty wannahaves? Of dingen waar jullie van zeggen: die moeten ook op je lijstje. Let me know!

Liefs <3,

Mariëtte

3 gedachtes over “My beauty wishlist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s