Zwangerschap boxen

O wat vind ik die zwangerschap boxen altijd leuk. Hetzelfde heb ik met Kerst. Kerstpakketen uitpakken vind ik ook zo leuk.. Gewoon neuzen wat erin zit en met 9 van de 10 dingen kun je zeker iets doen. Dit is dus ook met zwanger boxen. Super leuk om uit te pakken en met de dingen waar je echt niks mee kan, kan je altijd een vriendin of kennis blij maken. Wat zit er anno 2016 in de zwangerschap boxen en wat vind ik ervan…

zwanger-dozen-017

Zwangerbox ouders van nu, op te halen bij Etos.
Eerlijk.. Ik vond deze box een beetje tegenvallen. Naar mijn idee zat er 3 jaar geleden veel meer in. Het is tegenwoordig meer leesvoer en korting dan leuke proefpakketjes. Ik snap echt wel dat er geen 10 fullsize producten inzitten, maar ik vond dit toch een beetje een tegenvaller. Desalniettemin ben ik heeeel blij met de gekregen spulletjes hoor!

– 4 tijdschriften: KEK mama, Etos, Ouders van nu en Zwanger
– folders en kortingskaartjes
– Romper van C&A met kortingskaart en een new born speentje van Difrax.
– Jillz 0.0
– 1 pamper luier, etos billendoekjes en waterwipes billendoekjes.

zwanger-dozen-002
De blije doos van wij jonge ouders, op te halen bij Prenatal.
Over deze box was ik iets blijer verrast. Hier zitten meer producten in waar ik echt iets aan heb. Door deze box ben ik ook aan het denken gegaan. Ik wil graag borstvoeding gaan proberen deze keer en vind dus de Difrax flessen die ik bij Abel wel gebruikte niet helemaal passen nu. In deze box zat een flesje van Avent en ik denk dat we toch voor die gaan. Mits de baby het daar mee eens is natuurlijk ;).

– pak Pampers luiers maat 1 (22 luiers)
– proefpakketjes van: Inoli baby, Always, Sudocrem, Grahams en Inna suncare
– sokjes en korting van Prenatal
– Mini flesje van Avent natural
– 2x bavaria 0.0
– tijdschriften en kortingsbonnen van o.a: Infacol, Roompot, Wehkamp en goedgemerkt
– Tandenborsteltje van Jordan en een speentje van Bibi.

Mijn conclusie:
Laat ik voorop stellen dat ik een gratis pakket dus een feestje vind om uit te pakken. Maar als ik deze 2 boxen vergelijk zie ik toch wel degelijk een verschil. naar mijn idee is de zwangerbox een stukje minder gevuld dan de blije doos. Ik kan echt uit alle pakketten wel dingen gebruiken dus ik ben een blije mama. De reclame vind ik ook altijd wel handig, soms zijn er nieuwe producten op de markt waar je nog niks van weet en dan vind ik dat wel leuk om te lezen.

Afbeeldingsresultaten voor symbool zwanger

Vind ik het dus de moeite om ze te gaan halen. Ja dat zeker!
Wat vinden jullie ervan? bestelde jullie deze boxen ook toen jullie zwanger waren?

Liefs Stefanie -x-

Een gedachte over “Zwangerschap boxen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s