To Shop (online) & To go with friends: Simpelenpuur.nl

 

Online shoppen, real life shoppen en workshops? Bij Simpel & puur in Heerle is dit allemaal mogelijk. Op Facebook zag ik een advertentie voorbij komen met, zoals je al verwacht, simpele en pure woon accessoires én een toffe workshop handlettering. Ik werd nieuwsgierig en ben op visite geweest bij Simpel en Puur. Want zo voelt het: op visite gaan.simpelenpuur-4

simpelenpuur-1 simpelenpuur-2 simpelenpuur-3  simpelenpuur-5

Kristel is begin dit jaar begonnen met Simpel & Puur. Kristel werkte voorheen in de zorg maar interieur bleef toch haar passie. Zoals zij zelf zegt: Simpel & puur is mijn werk en de zorg mijn hobby. In maart 2016 begon Kristel met de workshops en de webwinkel. De workshops geeft zij in de ‘schuur’ die echt super is verbouwd. Denk hout, beton en strak maar toch warm. Tijdens de workshops kreeg Kristel steeds meer vraag naar de artikeltjes uit haar webshop en besloot zij de schuur om te toveren tot een kleine winkel. Zo kon er tijdens de workshops geneusd worden tussen de spulletjes. Geloof mij: een hoog hebben gehalte!
September van dit jaar heeft Kristel besloten om haar winkel te openen 3 dagen per week. Dus heb jij wat gezien in de webshop, maar wil je het in real life zien? Op woensdag, vrijdag en zaterdag is Simpel en Puur open!

simpelenpuur-6simpelenpuur-7

De producten in de winkel en webshop kiest Kristel allemaal zelf uit. Ze staat achter haar producten werkt met diverse kleine (en een paar grotere) merken. Simpel en puur, stoer en veel zwart/wit en hout.

Kristel geeft ook met veel enthousiasme diverse workshops. Samen met een vriendin heb ik deelgenomen aan de workshop Handlettering. Het handletteren trok mij al een tijdje, maar hoe begin je nou toch? Het boek handlettering doe je zo aangeschaft, maar toch kwam ik niet heel veel verder. Dus tijd voor een workshop!
We werden ontvangen met een goede bak koffie en een lekkere koek (oké, doei dieet!). Kristel legde de basis ‘regels’ uit van handlettering en zette ons daarna aan het werk. Want handlettering bestaat vooral uit doen en proberen. We hadden een erg gezellige groep met dames, werd onderling gezellige gekletst. Gevolg was wel dat ik 2,5 uur later een hele gezellige avond had gehad, maar mijn kaartje nog niet af had.
simpelenpuur-11

Thuis ben ik er verder mee aan de slag gegaan. Oké, helemaal tevreden ben ik niet maar voor een eerste serieuze poging mag ik niet klagen.simpelenpuur-12simpelenpuur-13

Zin gekregen om te shoppen bij Simpel & puur? Wij mogen een kortingscode aanbieden. Als je voor €25,- shopt in de webshop, krijg je  €5,- korting. Boek je een workshop naar keuze in januari? Dan mogen wij 15 procent korting aanbieden.  Vul bij je bestelling de code Brabantsemamas in bij het afrekenen en het word automatisch verrekend.

Simpel & Puur
www.simpelenpuur.nl
Herelsestraat 52 Heerle
open op woensdag ochtend, vrijdag de hele dag en zaterdagochtend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s