De zwangerschapskleding tag.

Deze keer was het eigenlijk met 10 weken al zo ver. Ik groeide ontzettend hard en kon niet meer om positie kleding heen. Broeken kwam ik niet meer in en shirtjes werden al te kort! Maar wat vind ik nou eigenlijk van positiekleding en wat is mijn kleding musthave tijdens de zwangerschap.

Het leek mij een leuk idee om via een tag te laten weten wat ik van positiekleding vind en welke dingen ik nu echt niet kan missen.
14656302_1683260308657011_8192034805955474412_n
1. Speciale zwangerschapskleding, yay or nay?
Zowel bij Abel als deze keer kan ik niet zonder positiekleding. Hoewel ik afval groeit mijn buik ontzettend hard. Dus zeker een Yay! Ik denk dat ik ongeveer 80% van mijn normale kleding niet meer aan kan. En buiten dat ik in niks anders pas vind ik positie kleding veel comfortabeler zitten.

2. Favoriete broek tijdens je zwangerschap?
Dat is mijn grijze skinny jeans van H&M mama. Hij zit heerlijk, is precies lang genoeg en geeft goede steun aan mijn buik. Wat wil een zwangere vrouw nou nog meer? mijn blauwe extra skinny jeans van h&m is een hele goede tweede keus, maar wint het zeker niet van de grijze.


3. Favoriete shirt tijdens je zwangerschap?
Ik ben echt van de basics, dus gewoon een fijn zwart of gekleurd zwangerschapsshirt vind ik prima. Ik kan dit dan combineren met mijn normale jasjes en vesten, want die passen gelukkig nog wel! Ik heb wel een shirtje met bloemen print gekocht maar merk dat ik deze toch veel minder aan heb dan de rest.


4. Favoriete jurk tijdens je zwangerschap?
Normaal ben ik echt een jurkjes mens, maar op de 1 of andere manier zitten broeken nu fijner. Best raar, want met normale kleding draag ik dus veel vaker legging en jurken/rokken. Dit was bij de zwangerschap van Abel ook zo. Ik heb nu dus alleen een basic zwart jurkje, maar wil voor de aankomende feestdagen eigenlijk wel wat jurkjes. Hieronder vind je wat dingen die ik heel leuk vind.


5. Favoriete schoenen tijdens je zwangerschap?
Voor een hele dag werken (werk in de kinderopvang) zeker mijn Adidas superstars.
Sneakers zijn gewoon fijn en hip! Ik moet nog wel een fijn laarsje hebben. Vind de enkel laarsjes mode momenteel wel heel leuk!
thumbnail_adidas-originals-superstar-793781_1200_a_resized
6. Aan welk kledingstuk kun je je mateloos irriteren tijdens je zwangerschap?
Stiekem denk ik dat dat het bloemenprint shirtje is die ik benoem bij vraag 3. Ik denk ook dat ik weet waarom ik deze minder draag dan de rest. Hij zit niet zo lekker strak als de rest. dus 9 van de 10 keer kruipt hij aan de achter kant omhoog. Echt zo vervelend! Gelukkig heb je een hele grote buik band aan je broek dus een bouwvakkersdecolleté is er niet bij, maar het zit gewoon zo k*t! Daarom gebruik ik hem meestal binnenhuis in combi met mijn jogging broek.

thumbnail_screenshot_2016-11-14-16-09-21-1_resized
7. Wat is je meest gedragen kledingstuk tijdens je zwangerschap?
Ik denk mijn basic zwarte T-shirts. Omdat die makkelijk te combineren zijn en gewoon overal onder kunnen. heb er daarom ook genoeg haha!
1502122683073
8. De hele zwangerschap in je joggingbroek of de hele zwangerschap in je positiebroek?
Uhm, moeilijke keuze! Ik denk 50:50. Thuis loop ik heel graag in mijn positie jogging broek, maar als ik de deur uit ga trek ik toch wel mijn jeans aan. Niet omdat mijn jogging niet fancy is, want die is gewoon hip maar ik voel me dan toch bekeken ofzo.
thumbnail_screenshot_2016-11-14-16-09-57-1_resized
 9. Zwangerschapslingerie, yay or nay?
NAY! Ik draag gewoon mijn eigen ondergoed, en als dat heel vervelend begint te zitten dan koop ik een maatje groter. Heb het bij Abel ook nooit aan gehad, dus kan niet zeggen of het lekker zit ja of nee. Maar ik vind het gewoon niet zo mooi! De vormloze bh’s met zoogkompressen zijn echt het maximale non sexy.

10. Welk kledingstuk kan je niet wachten om het weer aan te kunnen?
Op dit moment zou ik zeggen, mijn winterjas! hij past echt nog net. Met de koude dagen die nog gaan komen ben ik wel benieuwd hoe ik dit op ga lossen. Ik vind een positiejas namelijk echt sonde van mijn geld. dus dat word jas zover dicht als kan en dan een grote sjaal!
thumbnail_img_20161106_223415

Met hoeveel weken had jij je positiekleding aan? Of heb jij je hele zwangerschap in je normale kleding kunnen lopen? Bij welk kleding stuk zweer jij tijdens je zwangerschap?

Liefs Stefanie -x-

 

2 gedachtes over “De zwangerschapskleding tag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s