Pitamientjes op je deurmat!

Dat we soms te weinig fruit eten weten we allemaal. We hebben het vaak te druk en schiet het erbij in. Of zien weer die saaie banaan op de fruitschaal liggen en denken hmm vandaag even geen zin in. Wat is er nou makkelijker dan een box vol gezond en lekker fruit thuis te laten bezorgen?
Fruit.nl maakt het mogelijk! Een heerlijke box vol bekend en onbekend fruit, gratis thuis bezorgd! Ik was na het zien van de reclame op tv erg benieuwd geworden en nam eens een kijkje op hun site.
Wat erg naar voren komt is dat gevarieerd fruit eten heel belangrijk is. “Gevarieerd fruit eten draagt bij aan een gezonde levensstijl, met deze fruitbox ben je goed op weg!”


Er zit veel bekend fruit in hun box zoals: banaan, appel, peer en druiven. Maar ook zit er elke keer een tropische verrassing in zoals: kumquat, mini ananas of passievrucht. Ook kan er af en toe snack groente inzitten zoals snoeptomaatjes. Voor 30-35 porties betaal je €19,95, dit is voor 2 tot 4 personen. Goed voor ongeveer 1 week aan vers fruit.
img_6224
Ook hebben ze nog andere opties zoals: Sapboxen, een fruitmand en werkfruit.
Sapboxen:
Minimaal de helft van de sapbox bestaat uit grote perssinaasappels. De andere helft van de box wisselt elke week  van citrusfruit om te persen. Enkele voorbeelden: bloedsinaasappels, (rode)grapefruits, mineola’s, mandarijnen, limoenen en/of citroenen. Je ontvangt tussen de  4 en 6 kg citrusfruit. De sapbox is ook ideaal om te gebruiken als basis voor het maken van smoothies.
Fruitmand:
In deze fruitmand zit een mix van 5 tot 7 verschillende soorten fruit met een exotische verrassing. Wekelijks wisselt de inhoud van de mand, afhankelijk van het seizoen. Iemand verrassen met een gezond cadeau? Je zelf verwennen met gevarieerd fruit?
Werkfruit:
De fruitbox wisselt wekelijks van inhoud met 5 tot 7 verschillende soorten kwaliteitsfruit. Seizoensfruit van Nederlandse bodem tot exotisch fruit. Soms tref je ook snackgroente aan in de fruitbox.
Ze doneren 1 stuk fruit aan de voedselbank per geleverde box op het werk.

Op de site vind je ook leuke recepten van wat je met het fruit allemaal kan doen. Leuk als je eens iets anders dan een schaaltje fruit wilt doen! En aan de binnenkant van de doos staat wat uitleg over het fruit wat er in kan zitten.


Ik was erg benieuwd toen mijn box geleverd was, en was erg onder de indruk hoeveel er in zo’n doosje past. In de box die ik ontving zaten: bananen, appels, peren, mandarijnen, druiven, kumquat en passievruchten.
Alles was voor mij bekend behalve de kumquat. En eerlijk, wat was dat ding lekker zeg! Ik had er waarschijnlijk anders nooit 1 gekocht maar kon hem nu door deze box toch proeven. Ik zou hem nu echt wel vaker kopen.

Met dat kleine fruit monster van mij komt zon box altijd goed van pas. als iemand wel aan zijn 2+ stuks per dag komt is het Abel. Ik denk dat als Abel de keuze krijgt tussen snoep en fruit hij 9 van de 10 keer voor fruit zou kiezen. Abel vond deze fruitbox ontvangen dan ook helemaal geen probleem!


Ook benieuwd geworden, neem dan eens een kijkje op hun site. Je kan het zelfs tegen een kleine meerprijs eenmalig proberen!

www.fruit.nl

Halen jullie het om elke dag 2 stuks fruit te eten?
Liefs Stefanie -x-

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s