Newlyweds “het eerste jaar”

Yaaay dit weekend zijn we 1 jaar getrouwd! Jeetje wat gaat de tijd toch snel. Ik weet alles nog zo goed. Van de voorbereidingen tot het gevoel wat ik had toen ik wist dat Johan en Abel voor de deur stonden! 


Ik kan het met recht 1 van de mooiste dagen van mijn leven noemen. We hadden een prachtige dag voorbereid en dat is het ook zeker geworden! Om 13uur trouwde wij in het stadhuis van Tilburg. Johan wilde heel traditioneel niet thuis slapen en sliep samen met Abel bij zijn ouders.  Mijn zussen hebben bij mij geslapen.  En geloof het of niet ik heb wel echt goed geslapen! ‘S ochtends begon het hele optut circus en ik was wonder boven wonder erg rustig en kalm. Mijn haar en make up werd gedaan en ook mijn moeder en zussen werden prachtig gemaakt. Als laatste werd mijn jurk aangedaan.. 15 minuutje voordat johan arriveerde. De fotografe kwam foto’s maken (zij was daarvoor bij Johan dus als zij er eenmaal was wist ik dat het niet lang meer kon duren.) Mijn familie en schoonfamilie gingen naar buiten toen we de mustang hoorde aankomen en ik stond helemaal alleen binnen te wachten. Toen kwamen de zenuwen en het ongelovelijke verliefde gevoel voor Johan, hij is zeker de man waar ik voor altijd bij wil blijven!


Het moment dat ik de deur opende was prachtig. Daar stonden mijn 2 prachtige mannen met een mooi boeket. Natuurlijk werd dat gevolgt door een paar tranen. Wat zagen ze er prachtig uit.. dressed in all black, met witte bretels en zwarte witte schoenen. Het verliefde gevoel werd alleen maar sterker!


De ceremonie was heel mooi en persoonlijk. We hadden wat persoonlijke liedjes uitgekozen en onze eigen gelofte geschreven. Abel deed lekker zijn ding en stal ontzettend te show. We hadden ongeveer 20 dag gasten waar we vervolgens mee naar de locatie zijn gegaan waar de rest van de dag afspeelde. We hebben eerst geproost op ons huwelijk en de heerlijke taart gegeten. Daarna zijn wij foto’s gaan maken en kon de rest lekker borrelen of genieten van de Hot choco bar! Om 17 uur was het tijd voor het diner en hielden mijn vader en schoonvader nog een korte speech!


Na een korte break was het tijd voor het feest, dit zouden we echt elk jaar wel willen doen. We hebben zo genoten op het feest. Heerlijk gedanst, gelachen en genoten van al onze dierbare om ons heen. We waren in totaal met ongeveer 90/100 man. Als afsluiter sliepen wij met de hele familie in het hotel en hebben de ochtend nog heerlijk met zijn alle ontbeten.


En nu zijn we alweer 1 jaar verder. Ik ben nog net zo gelukkig als 11 december 2015, en wil voor altijd bij Johan zijn!
Cadeaus daar doen we eigenlijk niet aan, we gaan liever iets leuks doen en lekker eten. Dus aanstaande zondag gaan we gezellig met zijn 3e naar de Efteling. We hebben hier ook onze honeymoon gehad 1 maand na onze trouwdag. Hebben toen een weekend in het hotel geslapen. Erg gave ervaring!
bruiloft 317.JPG
Een 1 jarig huwelijk noemen ze het katoenen huwelijk. Aan elk jaar zit een soort stof of materiaal gebonden. En als het aan mij ligt mogen we het eiken huwelijk wel halen! (70jaar)

Zijn jullie getrouwd of zouden jullie willen trouwen?

Liefs Stefanie -x-

 

4 gedachtes over “Newlyweds “het eerste jaar”

 1. stephanie zegt:

  Niet getrouwd. Als Giel mij zou vragen zou ik echt geen Nee zeggen want hij is mijn beste vriend en ik wil niets anders dan voor altijd samen met hem zijn.
  Maar anders zijds we hebben samen 2 prachtige jongens en een grotere verbintenis als dat is er toch niet.
  De jongens zorgen ervoor dat we elkaar nog beter zijn gaan kennen en nog meer van elkaar zijn gaan houden.
  Een bruiloft lijkt mij ook een geweldige ervaring want welke meisje wil nou niet 1 dag helemaal schitteren en stralen is een jurk met alle toeters en bellen erbij!
  Maar mocht het niet zo zijn vind ik het ook prima want we zijn gelukkig samen en daar gaat het uiteindelijk toch om!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s