lazy tweede kerstdag!

Zitten jou verplichtingen voor deze kerst er alweer op? Heb jij je familiebezoeken en kerstdiners alweer achter de rug? Dan is dit een perfecte dag om lekker niks te doen! Ik zou zeggen, trek je pyjama vandaag vooral niet uit, maak een heerlijke pot thee, kruip onder een dekentje op de bank en put on some Netflix!
Waar je vandaag niet dood gevonden wil worden is de woonboulevard of supermarkt dus heerlijk thuis blijven is de beste optie! Je hebt vast nog wel wat leftovers van Kerst dus je hoeft eigenlijk ook helemaal niks. Ik zet wat heerlijke Chill tips voor je op een rij.

Afbeeldingsresultaten voor netflix
Netflix:
Ik kan er nog geen genoeg van krijgen. Ik kan eigenlijk altijd wel wat vinden om te kijken. een heerlijke serie is wel mijn favoriet. mijn top 5 netflix series zijn:

1 The walking dead
The Walking Dead is een Amerikaanse serie over een groep mensen die tracht te overleven in een wereld vol zombies.

2 American horror story
American Horror Story is een Amerikaanse dramaserie. Ieder seizoen heeft een volledig op zichzelf staand verhaal met nieuwe personages. Een aantal van de hoofdrolspelers duikt desondanks toch in meerdere seizoenen op, meestal in een andere rol.

3 Orange is the new black
Piper Chapman wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenis voor het transporteren van drugsgeld voor Alex Vause, een internationale drugssmokkelaar en voormalig geliefde. Piper Chapman verruilt haar comfortabele New York-leventje in voor een oranje overall. In de vrouwengevangenis vindt ze onverhoopt strijd en kameraadschap binnen een opmerkelijke groep gevangenen.

4 The Following
The Following is een serie, waarbij Joe Carroll, de psychotische seriemoordenaar, een groep volgelingen (Followers) op de been krijgt en hiermee een sekte van seriemoordenaars vormt. De persoon die dit moet stoppen is voormalig FBI-agent Ryan Hardy. Hij heeft Carroll al eerder gearresteerd in 2003, maar wordt na zijn ontsnapping uit de gevangenis weer gevraagd voor het onderzoek. Dit resulteert in een waar steekspel tussen de FBI-agent en de psychotische moordenaar.

5 Dexter
Dexter volgt het leven van de forensisch onderzoeker Dexter Morgan, werkzaam als bloedspatpatroononderzoeker bij de Politie in Miami op de afdeling moordzaken. Dexter is daarnaast een seriemoordenaar. Om deze afwijking toch enigszins in goede banen te leiden, heeft hij van zijn adoptievader Harry geleerd om enkel degenen te vermoorden die het “verdienen”: andere moordenaars die hun straf ontlopen zijn. Dexter is voortdurend op zoek naar de balans tussen zijn drang en het leiden van een normaal leven, zijn adoptievader leerde hem namelijk als eerste regel om “nooit gepakt te worden”.

Vijf hele verschillende series, maar voor ieder wat wils. Het ligt ook vaak aan mijn mood waar ik zin in heb. Soms is een aflevering modern family ook prima.

Bad:
Valt ook goed te combineren met netflix op de tablet;) maar ik vind in bad gaan zo heerlijk ontspannen. Het liefst dus wel met een serie of een goed muziekje en wat er echt niet mag ontbreken is een heerlijke badolie of badfoam. Mijn favorietjes  zijn van Rituals of Kneipp. Heerlijke relaxen na de drukke dagen.
Afbeeldingsresultaten voor badolieAfbeeldingsresultaten voor rituals bad

Foods en Drinks:
Wat ik momenteel erg lekker vind om te drinken is Double green tea van pickwick. Hij is er in 3 verschillende smaken maar mijn favoriet is apple en lemongrass. Heerlijk zoet!
Afbeeldingsresultaten voor double grean teaEn wat kan er natuurlijk niet ontbreken bij een heerlijke kop thee… 9 van de 10 vrouwen raad het al denk ik.. onze beste vriend… Mister Tony!

Afbeeldingsresultaten voor tony chocolonelyDo i need to say more?

Nou dit zou voor mij klinken als een heerlijke tweede kerstdag… Maar helaas, mijn kerstbezoeken zitten er helaas nog niet op. Dus ik ga maar eens in mijn kerstoutfit springen en mijn make up doen!

Voor iedereen een hele fijne tweede kerstdag. Of je nou wel of niet lekker kunt chillen, geniet van iedereen om je heen!

Liefs Stefanie -x-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s