Baby shopping tot nu toe…

De dag dat je hoort dat je zwanger bent begint de shop drang al bij een aanstaande mama. Ik moest me van mezelf wel inhouden tot we het geslacht wisten. Gelukkig wisten we dat al rond de 16 weken dus toen kon ik los! Alles is gewoon leuk in maat 50/56. die ieniemienie kleertjes, LOVE LOVE LOVE! Ik heb zijn kast al aardig kunnen vullen en wilde een paar leuke items aan jullie laten zien.

We waren er al snel over uit dat de hoofdkleur op zijn kamertje Mint/oud groen zou worden. Gecombineerd met grijs. Abel heeft vanaf zijn geboorte al een knuffeltje, genaamd Buddha. En we wilde de baby ook weer een knuffeltje geven. Ik kocht er meteen 2 want voor je het weet zijn ze niet meer te koop en is je kind verslaafd. Het dekentje had mijn moeder voor haar thuis gekocht. Het is een heerlijk zacht en gevoerd dekentje voor in de wieg of kinderwagen of om gewoon je kindje lekker in te knuffelen. Ik wilde gelijk weten waar deze vandaan kwam want deze wilde ik voor thuis ook! voor nog geen €5,- bij van Cranenbroek, geen geld dus! de knuffeltjes kocht ik voor €3,50 bij Prenatal.

baby shopping 002.JPG

Slabbertjes, kun je die ooit genoeg hebben? Ik vond deze leukerds allemaal bij de zeeman. Het witte mutsje bovenin kreeg ik cadeau van mede Brabantse mama Mariette. Ik vind die kwijl slabbetjes ook soms gewoon gezellig staan op een basic shirtje, als een soort sjaaltje.

Kleertjes, ik koop ze nieuw maar ook zeker via instagram of marktplaats. Zolang ze er nog goed uit zien kunnen ze nog best een ronde mee. de box pakjes kocht ik nieuw via h&m. ik vind zwart/wit echt heel stoer! Via instagram heb je ook heel veel leuke pagina’s van mensen die zelf kleding maken. Bijvoorbeeld het panda broekje links bovenin, dat komt van Gemaakt.met.liefde. Voor een paar euro heb je een broekje in de stof en maat die jij wilt! Leuk toch?

Ik ben van mening dat kleding helemaal niet super duur hoeft te zijn. Ik vind de collecties van Wibra namelijk vaak heel leuk, en die kosten geen drol. Ook Primark en Zeeman hebben soms erg leuke dingen. Bij de Hema moet ik echt tegen dingen aanlopen, ik vind ze vaak leukere dingen hebben voor meisjes. Maar de verzorging spulletjes vind ik daar dan weer wel heel leuk.

Op de babykamer gaan we dus voor oud groen. We kozen voor de cotton baby lijn. Een leuke waffel stof in de kleur die precies bij de muur past. Abel koos deze mooie uil uit om straks in het bedje van zijn broertje te zetten. hoe het kamertje er precies uit gaat zien laat ik jullie later in een room tour zien!


Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien!! Ik denk dat er nog wel een shoplogje komt voordat de baby er is. Ik moet tenslotte nog 6 weken;)
Vinden jullie shoppen voor je kids ook zo heerlijk?

Liefs Stefanie -x-

 

Een gedachte over “Baby shopping tot nu toe…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s