Mijn guilty pleasures!

Iedereen kent ze wel. De guilty pleasures. Iets wat je super graag doet, maar soms ook wel een beetje ‘awkward’ of beschamend is, haha! Maar genieten dat je doe!
Ik ging met de billen bloot, en somde er een paar op.

temptation_island

Vreselijke tv-programma’s
Je kent ze wel, Temptation Island, Toddlers & Tiaras, Adam zkt Eva en De slechtste chauffeur van Nederland. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Programma’s zonder enige inhoud of boodschap, maar oh zo heerlijk om naar te kijken. Ik hou der echt van, en hoe meer drama, hoe meer ik er van geniet. Vorige week is Temptation Island weer begonnen.. Laat ik voorop stellen dat ik NIET snap dat je aan zoiets mee doet, maar het maakt wel heerlijke televisie. Helemaal als je in de Brabantse Mama’s app groep er over kan appen en lachen. Ik geniet oprecht van zulke programma’s, kan niet wachten op de drama volgende week, en als ik het mis, kijk ik het gewoon terug hoor. 😉

Puzzelen
Oké, dit is misschien een beetje een rare. Of niet. Maar ik vind puzzelen heerlijk en rustgevend. Vroeger puzzelde ik elke dag met m’n vader op zolder, waar we ook de ruimte er voor hadden.
In m’n zwangerschappen kon ik soms niet veel, en legde ik wel eens een puzzel neer. Maar echt de ruimte heb ik er helaas niet voor. Of er komen 2 grijpgrage handjes langs en dag puzzel. Nu kwam laatst m’n ma met een app waarop je kan puzzelen. En je raad het al, ik ben verslaafd. Corné zegt dat ik wel een oud wijf lijk met m’n gepuzzel, maar dan zeg ik gewoon dat het m’n ma der schuld is en ik er niks aan kan doen.

Snoepen
Ik ben totaal niet dol op snoep. Plus ik word er heel snel misselijk van. Maar bijna altijd als ik gegeten heb, heb ik zin in iets zoets haha. Echt.. Waarom werkt je lichaam in vredesnaam zo.. Geen honger meer, maar toch nog even een snoepje er bij proppen. En ja, ik maak me er soms schuldig aan. Uiteraard stiekem, want euj, het is alles behalve gezond, dus Kyan en Skye krijgen het niet!

14e7444dd693cd51abb0dcb9a7e14641

Joggingpak
Ik loop thuis altijd in een joggingbroek. Ik woon er gewoon in. Als ik thuis kom en weet dat ik niet meer weg hoef, dan hop, die broek aan. En het liefste ook nog zo’n heerlijk oversized vest aan. Charmantst op z’n top hoor. Ik denk dat de pakketjesbezorger me vaker in een joggingbroek heeft gezien dan in m’n normale kleding, haha.

 

Hebben jullie nog leuke, beschamende of grappige dingen?
Ik hoor ze graag!

Liefs Jessica! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s