Onze wens

Dat wij een tweede kindje wilden hebben wij nooit een groot geheim van gemaakt.  Het was ons ‘ideale plaatje’. In 2015 begon onze weg naar een tweede kindje. Door mijn PCOS is zwanger worden niet vanzelfsprekend, maar zeker niet onmogelijk. Met een klein beetje hulp uit het ziekenhuis en een grote dosis geluk gingen wij onze weg naar een tweede kindje bewandelen.

zwanger12wkn-3

En eindelijk mag ik het zeggen! 19 augustus mogen wij ons tweede kindje verwelkomen! ik ben ZWANGER!! Zo fijn om het eindelijk te mogen zeggen, of nou ja schreeuwen!! Zielsgelukkig dat onze wens is uitgekomen!

zwanger12wkn-4

Eind 2015 heb ik een miskraam gehad, en hebben wij besloten, na een jaar in de medische molen te hebben gezeten, een pauze in te lassen. Ik moest het los gaan laten, had enorm veel stress en ook veel verdriet. Na een half jaar ‘pauze’ zijn wij afgelopen zomer weer begonnen. Wel met de voorwaarden voor mijzelf dat ik gelijk weer wilde gaan injecteren, Sepp niet mee ging naar de afspraken (hallo inwendige echo’s!) en dat ik vooral moest blijven praten. In 2015 deed ik het laatste niet meer waardoor het emotioneel heel zwaar werd. Maar nu ging het goed, ik voelde mij goed bij de behandelingen en was ontspannen (en geen draak van een mens!).

Tussen sinterklaas en kerst kregen wij het mooiste cadeautje: een positieve test! De eerste weken waren wij allebei wat onzeker door de miskraam die wij hadden gehad, maar de vroege echo nam een groot deel van deze onzekerheid weg. En nu ben ik gewoon 12 weken zwanger!

Ik voel mij goed. Heb wel de bekende kwaaltjes: misselijk, last van luchtjes (heel lastig als je in de zorg werkt) en de middagdutjes zijn best lekker na een vroege dienst. Maar: ik mag zeker niet klagen!

zwanger12wkn-1

heel veel liefs van een zielsgelukkige Mariëtte ❤

8 gedachtes over “Onze wens

 1. mamadenise85Denise zegt:

  Wauw, wat een geweldig gaaf nieuws!!!
  Ben echt heel blij voor je!
  Geniet van je zwangerschap want die lijkt echt sneller te gaan dan de eerste!!!
  Onwijs gefeliciteerd en op naar een mooie zwangerschap en uiteindelijk een prachtig kindje!!

  Liefs, Denise

 2. Yvonne zegt:

  Nogmaals gefeliciteeed Jordy en Jet😘 en natuurlijk ook voor Sepp. Wat zal hij een stoere lieve grote broer worden👊 en vergeet niet te genieten 😉 groetjes yvonne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s