Kraammand voor Abel

Na de bevalling van Abel kreeg ik niet 1 maar 2 kraammanden. 1 van mijn ouders en 1 van mijn schoonouders. Een kraammand is een mand vol met cadeautjes en je mag dan elke dag 1 cadeautje open maken. Ik vond dit zo leuk en spannend. Elke dag (ongeveer 8 dagen lang) een cadeautje voor papa, mama of de baby. Nu ik weer zwanger ben wilde ik dit graag voor Abel doen. Het is natuurlijk een hele verandering voor Abel, ineens grote broer worden! Ik wil het voor hem ook speciaal maken en hem elke dag een kleine verrassing geven.

kraammand-abel-002
Het is een mand met kleinigheidjes. Ik denk dat ik voor alle cadeaus nog geen €15,- kwijt was.  (Thank god voor de gele stickers bij Kruidvat).

Abel houd heel erg van knutselen. Dus stickers en kleurtjes konden niet ontbreken. En dan ook nog eens van Frozen. Ja Abel is grote Elsa fan!

Vandaar ook het Frozen boekje. Hierin worden alle hoofdrolspelers besproken van de film. Hij kent ze allemaal maar een korte uitleg per persoon is toch altijd leuk om te lezen.

Abel is grote Playmobil fan. Met carnaval ging hij als Clown dus de CliniClown mag niet ontbreken in zijn collectie. De andere heeft een segway en laat jongens nou alles met wielen leuk vinden;).

Verder zit er nog een Knutsel ballon set in, een tennisracket waar het balletje aan vast zit en een mini golf set. Abel golft vaak met van alles, bv stokken of zwaarden. Dus dit leek me wel een leuk cadeautje.

Hij kan eigenlijk met alles meteen iets doen, dat wilde ik graag. Zo krijgt hij in de kraamweek toch ook zijn speciale momentje. Even een momentje om samen zijn cadeau uit te pakken en er samen iets mee te doen. Het zal in die week namelijk veel om zijn broertje draaien maar ik wil hem er zo goed mogelijk bij betrekken.

kraammand-abel-005

Dus broertje, kom maar gauw! Dan kan Abel beginnen aan zijn mooie kraammand!

Liefs Stefanie -x-

 

2 gedachtes over “Kraammand voor Abel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s