10 facts about me!

Na Jessica en Mariette konden natuurlijk mijn 10 facts ook niet uitblijven.. nieuwsgierig naar mijn gekke dingen? Lees dan gauw verder.
FB_IMG_1490647497930
1. Ik lust geen eerste en laatste broodjes uit een zak. Ik vind de bovenkant van zachte broodjes niet zo lekker, en aan de eerste en laatste zit meer bovenkant dus die wil ik gewoon niet.

2. Ik ben aardig autistisch. Bijvoorbeeld als ik iets van decoratie op de vensterbank wil zetten, zullen het altijd 2 dezelfde dingen zijn. Bij 3 moeten de 2 buitenste hetzelfde zijn en 1 andere in het midden. Best lastig!

3. Ik zet het volume in de auto altijd op een even aantal. Anders klopt het niet en luistert dat gewoon niet lekker.

4. Ik de film Titanic al wel 100x heb gezien en steeds als ik ziek ben wil ik hem weer kijken. (Gelukkig ben ik niet heel vaak ziek). Oja ik skip wel het eerste halfuur want dat vind ik saai haha.

5. Mijn lievelings stad in de wereld is New York.. Ben er 2x geweest met mijn zus en kan niet wachten om Johan en de kids er op een dag mee naar toe te mogen nemen.

thumbnail_FB_IMG_1490647514428
6. Op mijn bucketlist staan de volgende landen/reizen nog: IJsland en met een camper door Amerika. Dit willen we pas doen als de kindjes wat ouder zijn dus ik moet er nog even op wachten.

7. Ik ben als de dood voor spinnen en muizen. Ik heb ooit in een draaideur gezeten met een muis.. DE HORROR! Ik werd echt panisch en sindsdien weet Johan hoe bang ik echt voor die beesten ben. Stiekem moest hij heel hard lachen, helemaal niet aardig πŸ˜‰

8. Ik weet nog steeds niet goed wat rechts en links is. Ik heb op mijn rechter pols een tattoo en ik weet dat die rechts zit. Dus meestal kijk ik naar mijn pols en weet ik wat rechts isπŸ˜‚ Maar bij snel handelen weet ik het echt niet. Zo nam ik tijdens mijn rijlessen ook regelmatig de verkeerde afslag haha.

9. Ik wist altijd al dat ik mama wilde worden. Zo heb ik vroeger ongeveer 20+ oppaskindjes gehad.. Ik heb dus genoeg geoefend. πŸ˜‰ en dit jaar werk ik al 11 jaar in de kinderopvang.

10. Ik ben een eindeloze lijner.. “vanaf nu let ik weer op” zeg ik dan en vreet na een week alweer een pak koeken leeg.

IMG_9238.jpg
Ben benieuwd of er herkenbare dingen bij zitten voor jullie, of misschien vinden jullie dingen heel vreemd. Haha!

Liefs Stefanie -x-

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s