Dress the bump: tuinbroek

Al een tijdje was ik er naar op zoek: een tuinbroek. Helemaal hot in de 80’s tijdens je zwangerschap en nu weer terug van weggeweest. Praktisch, hip en leuk. Alleen ben ik een krent wat zwangerschapskleding betreft. Ik vind 60 euro voor een broek die ik maximaal een half jaar ga dragen (en daarna nooit meer) best prijzig en dus begon de grote zoektocht naar een passende tuinbroek voor een leuke prijs.IMG_4696

Nadat H&M, Wehkamp en C&A afvielen ging ik maar eens bij Bonprix kijken. Een webshop waar het een beetje zoeken is tussen de iets minder charmante dingen (zeg ik het zo netjes) en de hippe items. Maar ondanks de niet altijd even hippen dingen, vond ik er toch 2 tuinbroeken. Allebei rond de €40,- en dus al gunstiger geprijsd en iets meer budgetproof. Ik bestelde ze allebei en na 3 dagen had ik ze binnen. De lichte tuinbroek viel al snel af want die had compleet rechte pijpen. Heel leuk, maar wel extreem ‘ik ga echt in de tuin werken’ look.
De andere viel wat mooier bij de benen, al was die nog niet extreem skinny. Nou hoef dat ook niet persé van mij omdat ik waarschijnlijk nog wel wat vocht ga verzamelen in mijn enkels. Dan kan ik hem straks aan het einde van de zwangerschap ook nog aan! Er zit ook nog wat ruimte bij de buik (lees: nog best héél veel), dus ook daar nog groeiruimte. Ja ik hou hem! Tijd om hem te showen!

Op de foto rechts kan je goed zien dat er bij de buik nog wat ruimte zit. Nu nog net dat ik denk: hmm misschien eigenlijk net te ruim voor het mooie. Maar die vul ik vanzelf wel 😉

Ik ben heel blij met de tuinbroek en ik denk dat ik hem nog wel heel vaak ga dragen. Nu gecombineerd met een shirt van de Hema. #MOM. Lekker toepasselijk!

 

Deze foto’s moesten er ook echt bij. Sepp wilde graag mee op de foto. Alleen wilde hij heel graag zijn billen op de foto! haha. Zijn shirt met DEUX NUIT erop van Cheaque was dus erg van toepassing bij deze foto’s.

Benieuwd geworden naar de tuinbroek? Je vind hem hier.

Konden jullie makkelijk geld uitgeven aan zwangerschapskleding of gingen jullie ook op zoek naar budget kleding opties? En nog véél belangrijker: nog tips!?

liefs <3,
Mariëtte

2 gedachtes over “Dress the bump: tuinbroek

  1. eigenwijsje2014 zegt:

    Ja dank je voor de tip! Heb hem dus ook maar hij valt echt te groot bij mij want mijn buik heeft ook nog heeeeel veel ruimte hihi. Maar ja had ik maar een maat kleiner moeten pakken. Ach ja hij zit heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s