Unboxing: Baby box (Etos)

IMG_6655.JPG

Toen Roïn 4 weken was kreeg ik een ophaal bericht voor de babybox in de mail. De box is van Ouders van nu en is op te halen bij de Etos. Ik kreeg dit ophaalbericht omdat ik ook de zwangerschap box van hun heb gehad. Vandaag wil ik laten zien wat er in de babybox zit en wat ik ervan vind. Wat ik van de zwangerschap box(en) vind lees je hier.

Zoals je in het andere bericht kon lezen vind ik zulke boxen echt leuk. Voor mij voelt het net als kerst. Ik was daarom ook weer erg nieuwsgierig naar deze box en wilde hem meteen ophalen. Helaas moest ik nog een keertje terug want ik moest echt het bericht uitprinten. Etos is nog niet zo hip dat ze je smart Phone kunnen scannen, helaas! Maar eind goed al goed, ik had mijn box binnen. Ik kon nog maar net wachten tot ik thuis was met openmaken. (Omdat die mevrouw hem dichtgeplakt had met plakband anders had ik stiekem al gespiekt denk ik, haha)

Wat zit erin?
– Etos lotiondoekjes
– baby reus wasmiddel
– Pampers maat 3
– sudocrem
– Elmex peuter tandpasta
– water wipes doekjes
– vichy testers
– scheermes Gilette
– en heeeel veel reclame

Wat vind ik ervan?
Laat ik voorop stellen dat je een gegeven paard niet in de bek moet kijken;). Maar ik vind toch wel wat dingen van dit pakket, en helaas niet allemaal positief…
Maar laten we positief beginnen.
– Er zit ook iets in voor de papa en de mama. Dat vind ik dan wel weer leuk. Niet dat onze papa er iets aan heeft (baard), maar de bedoeling is goed.

– In mijn zwangerschap box zaten folders die niet meer te gebruiken waren. De uiterste gebruik datum was verlopen. Ik heb dit aangegeven in die bepaalde winkels en ook bij het call center van ouders van nu en ze waren hier helaas al bekend mee. Maar wat zag ik nu op deze box. Een sticker met een datum erop, tot wanneer ze hem mee mochten geven. super handig!

– Van de verzorginsproducten kun je altijd wel iets gebruiken, je bent niet overal even fan van maar het is altijd handig.

– De reclame vind ik altijd leuk, als ik er niks aan heb eindigt het wel meteen in de container maar ik vind het leuk om te kijken of er nieuwe dingen op de markt zijn gekomen. En soms zijn de kortingscodes heel leuk, bijvoorbeeld van centerparcs of goedgemerkt.


En dan nu de negatieve dingen.
– Wat ik echt heel jammer vind is dat er eigenlijk alleen maar verzorgingsproducten in zitten voor de baby. Een rammelaar of een bijtring was leuk geweest.

– Het tijdschrift was een kerst special! Oké het is April????

– Ik vind het pakket gewoon een beetje karig. Bijvoorbeeld 2 pakken billendoekjes, had er dan 1 in gedaan en 1 ander product. Hetzelfde met die luier, Woop Woop 1 luier!!

Maar nogmaals herhaal ik, je mag een gegeven paard niet in de bek kijken dus ik ben blij met de spullen waar ik wel wat mee kan!

Heb jij de baby box ook opgehaald en wat vond jij ervan?

Liefs Stefanie -x-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s