Bye Bye verlof, wat was je fijn!

Na 20 weken zit het er weer op. Mijn zwangerschapsverlof is voorbij! Vanaf deze week ben ik weer 24 uur aan het werk, en moeten de kindjes dus (weer) naar het KDV en naar de opa’s en oma’s. Eerlijk gezegd zag ik er niet heel erg tegenop, ik had ook wel weer zin om niet alleen maar mama Stefanie te zijn.

Ik was er weer aan toe! Ik begon mijn structuur te missen en mijn werk eigenlijk ook wel. Na een 2de zwangerschap liet mijn geheugen me helaas (nog) meer in de steek dus ik hoop dat dat met werken weer een beetje getraind word.

Ik heb echt een heerlijk verlof gehad. Niks moet alles mag en het goede weer werkte natuurlijk ook erg mee! Roïn is 1 week te vroeg geboren dus heb 5 weken alleen met Abel gehad en daarna 15 weken met beide boys. In deze weken heeft Johan ook nog 2 weken vrij gehad zodat we ook konden genieten met zijn 4tjes. We hebben erg veel kraamvisite gehad, maar ik vond het ook belangrijk om leuke dingen te doen. We gingen bijvoorbeeld veel naar de Efteling of Beekse bergen en ik sprak veel af met vriendinnen om gezellig bij te kletsen.

20170612_234405

Abel is in mijn verlof eigenlijk gewoon naar het KDV gegaan. Ik wilde tijdens mijn verlof zoveel mogelijk het gewone schema aanhouden. Niet 3x per week weg maar 1 a 2x zeker. Gelukkig vind Abel het erg leuk op het kinderdagverblijf dus dat is een meevaller. maar nu moet dus ook Roïn mee.  2 weken voor ik weer echt moest beginnen heb ik voor Roïn een intake gehad op het KDV. Roïn mocht gelijk een paar uurtjes komen wennen. In de intake heb ik alle do’s en don’ts verteld en heb daarna Roin met een gerust hart daar gelaten. na 2 uurtjes mocht ik hem weer ophalen en hij had het heel goed gedaan. Slapen had hij niet zoveel zin in, hij keek liever rond. Zijn flesje had hij ook erg goed gedronken dus ik nam een tevreden kindje mee naar huis. de week erna mocht hij nog een keer komen wennen.

Ook voor de opa’s en oma’s is het weer een hele verandering. Met Abel konden ze nu makkelijk dingen ondernemen. Er hoefde geen buggy mee want meneer loopt prima mee. Maar nu begint de hele volksverhuizing weer hoor! Luiertas, Kinderwagen en 2 kids. Mijn schoonouders hebben zelfs een 5 deurs auto gekocht;)!! Betekent natuurlijk niet dat ze nergens naar toe kunnen. Roïn rijd prima mee in de kinderwagen, maar het is toch even net allemaal wat meer rekening houden. Zo wil de kleine man wel graag gewoon op tijd een flesje enz.


2x in de week heb ik geluk. De opa’s en oma’s komen de kids thuis ophalen omdat ik heel vroeg moet beginnen. Dan kunnen de kids dus nog gewoon in bed liggen of in pyjama zitten. Maar de dag dat ze naar het KDV moeten moet ik toch wel even goed plannen. Beide boys aankleden, Abel een boterham en Roïn zijn fles en oja natuurlijk wil je zelf ook niet in je pyjama op het werk aankomen! Het is een kwestie van op tijd opstaan want de eerste keer is het me al gelukt. Ik was zelf zo vroeg dat ik voor mijn werk al een boodschapje kon doen bij de lidl. (begon om 9uur)

Dus vanaf nu is het weer op tijd naar bed en wekker zetten!
Dat word gewoon extra genieten van de boys op mijn vrije dagen!

Werkse! Liefs Stefanie -x-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s