Veilig de zon in met P20.

p20 zonnebrandDe zomervakantie staat weer voor de deur! Tijd om de tassen weer in te pakken, de auto vol te laden en de deur achter je dicht te trekken. Hopelijk schijnt de zon weer volop en kan je iedereen jaloers maken met je zomerse kleurtje!
P20 Gaat er voor zorgen dat je op een veilige en gezonde manier bruin kan worden op je vakantieadres. Nog een voordeel van P20: Je hoeft maar 1 keer te smeren om 10 uur lang beschermd te zijn!

Oké, we gaan er even vanuit dat je super weer hebt op je vakantie. Lekker zonnetje en de regen laten we gewoon thuis. Gedurende de dag word je blootgesteld aan UVA en UVB straling van de zon. Het verschil tussen UVA en UVB? UVA is het hele jaar aanwezig en UVB ook, maar die is op zijn sterkst tijdens de zomermaanden. De UVB straling zorgt ook voor dat bruine (of rode) tintje aan je huid.
P20 biedt een optimale bescherming voor zowel UVA en UVB straling. P20 biedt een extra hoge UVA bescherming (er zit meer beschermende factor in de zonnebrand dan verplicht is) en je hebt keuze van factor 20 tot en met 50. Er zit overigens niet veel verschil tussen factor 30 en 50. Daar keek ik echt van op. Ik dacht altijd factor 50 is sowieso beter dan 30 maar het verschil is minimaal. Factor 30 betekent dat je 30 x 10 minuten langer in de zon kan blijven zonder te verbranden.

Wat echt ideaal is, is dat je P20 maar 1 keer hoeft aan te brengen! Dus ’s morgens voordat je je zwemkleding aantrekt even smeren en je hoeft er niet meer aan te denken. Laat het even intrekken, pak al die strandspullen in (waar ligt toch dat schepje), smeer de broodjes en kleed je aan. Wist je trouwens dat je ongeveer 30 a 40 ml lotion of spray nodig hebt om heel je lijf te beschermen? Gebruik je minder, dan heb je nog de kans dat je verbrand. Dus vooral niet te zuinig smeren en vergeet vooral je neus, borsten en voeten niet (voel je het weer, van die verbranden wreven. au!). Op de verpakking staat hoe vaak je de verpakking kan gebruiken voor een volwassene.

p20 zonnebrand

P20 is extreem waterresistant. Ideaal voor de kids tijdens een zwembad dag. Zolang je niet continu in het water ligt belooft P20 je heel de dag te beschermen. Dus opnieuw insmeren na het zwemmen hoeft niet meer.  Voor een witte waas hoef je ook niet bang te zijn want het is een olie substantie die je aanbrengt en verkleurd niet als het nat wordt. Wel even goed in laten trekken om te voorkomen dat je vlekken in je kleding krijgt.

Getest:

Wat een geluk met het weer de afgelopen dagen. Je hoeft niet naar zuid Frankrijk te rijden voor tropische temperaturen. Sepp heeft best een gevoelige huid en kan niet tegen elk merk zonnebrand. Ikzelf ben ook gezegend met zo’n gevoelige huid dus maar eerst op mijzelf uit proberen. Het smeert makkelijk uit maar blijft best wel even plakken. Eenmaal ingetrokken blijf je het wel zien maar enorm plakken doet het niet. Na een dag zie ik geen uitslag dus durf ik het ook bij Sepp op te smeren. Ideaal spul. Je hoeft er echt niet meer aan te denken nadat je ’s morgens hebt ingesmeerd. Jordi had nog de neiging het mee te pakken als we weg gingen, maar dat hoeft dus niet!
Persoonlijk vind ik het wel jammer dat ik het niet op mijn gezicht kan gebruiken als ik mijzelf ook nog leuk wil opmaken. Make-up is echt kansloos en glijd zo van je gezicht als je P20 hebt gesmeerd.

Oké dus je hoeft echt maar één keer te smeren om de hele dag beschermd te zijn? Ja zeker! Maar zorg wel dat je het veilig doet. Ga niet heel de dag in de volle zon zitten, vermijd sowieso tussen 12 en 15 uur de zon, draag een zonnebril om je ogen te beschermen, en laat je kindje vooral niet continu in direct zonlicht spelen. Hou je je aan deze tips, dan red je het met P20 heel de dag zonder extra bij te hoeven smeren!

Voor meer info kan je kijken op www.p20.nl.  Alle P20 producten zijn geschikt om te smeren bij de kids. P20 is onder andere verkrijgbaar bij de Etos en Kruidvat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s