Life hack top 5

Wie kent ze niet, Life hacks. Dingen of manieren de je leven een stukje makkelijker maken. Ik zit altijd met veel verbazing naar zulke lijstjes te kijken en pik er eigenlijk altijd wel 1 uit waarvan ik denk HANDIG! Daarom deel ik er vandaag een paar waarvan ik denk dat elke ouder ze moet weten.

Stofzuigen met een panty:
Oké dit is echt herkenbaar voor elke ouder. Je kind is heerlijk aan het spelen met de playmobil en oops daar valt een stukje in het hoogpollihe kleed. Stress! Nou eigenlijk dus helemaal niet. Doe een panty om de kop van je stofzuiger stang en stofzuig je kleed. En viola, the missing pièce komt niet in de stofzuiger maar blijft aan de panty hangen!
Doe een panty om je stofzuiger als je iets kleins kwijt bentBron: pinterest.

Cupcake lek bakje:
Je kind eet eigenlijk altijd net niet snel genoeg om een ijsje niet te laten smelten. Wat resulteert in plak vingers en een vies shirt, maar dat hoeft dus niet meer. Maak een gaatje in een cupcake papiertje steek het stokje van het ijsje hier in en je hebt een opvang bakje gemaakt!
20170717_213100
“Moet deze schoen hier”:
Deze zin hoort elke ouder dagelijks. Kids weten vaak nog niet aan welke kant welke schoen moet. Kies een grote sticker van iets herkenbaars voor je kind. Bijvoorbeeld een auto, dier of monster. Knip deze door midden en plak de linker kant in de linker schoen en de rechter kant in de rechter schoen. Door de sticker ‘tegen elkaar aan te doen’ zal je kindje zien welke schoen aan welke voet moet.
20170717_211523.jpg
Bug free drinks:
Als je dan toch die cupcake bakjes hebt gekocht kan je ze ook mooi hier voor gebruiken. Wespen zijn maar al te gek op de ranja van onze kids, maar we willen ze natuurlijk niet in de bekers hebben. Daar heb ik een trucje voor! Maak een gaatje in een cupcakes bakje voor het rietje en doe dit bakje op zijn kop op de beker.
20170717_212813
Aardbeien ontkronen:
Ik deed het eigenlijk altijd met een Mes, maar dit werkt ook super goed. Aardbeien uitsteken met een rietje. Het kroontje komt er in 1 geheel af, je mist alleen ook het binneste van de aarbei😉

20170717_212208
Dit was mijn top 5 van life hacks met kids, heb jij nog andere die je ons niet wilt laten missen zet ze dan hieronder even in de reacties!
Liefs Stefanie -x-

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s