Wat een verschil!

Je denkt dezelfde papa en mama en 2 jongens dus dat kan niet heel verschillend zijn.. Nou uhm dus wel! Hoewel Abel en Roïn echt wel een beetje op elkaar lijken zien wij toch echt 2 verschillende mannen. Vandaag vertel ik je de verschillen tussen Abel en Roïn.

Laten we bij de geboorte beginnen. kwa lengte en gewicht scheelde het niet veel. Abel was 48cm en 2900 gram en Roïn was 49 cm en 3265gram. We vonden Roïn eigenlijk meteen een heel ander kindje om te zien. Abel had gelijk rode krulletjes en Roïn stijlen bruinen haartjes. Dat is dus het eerste echte verschil, tot nu toe zeg ik erbij want misschien veranderd het nog! de haarkleur van onze mannen is nu totaal anders en zo ook de ogen, Abel heeft bruine ogen en die van Roïn worden duidelijk blauw of grijs.


Abel had altijd een heel vrolijk gezichtje. Je kon niet naar hem kijken of meneer zat te lachen, Roïn heeft daarin tegen een heel serieus gezicht. Zijn resting bitch face.. haha! Hij is heel erg vrolijk hoor en als hij dus lacht dan lijkt hij veel meer op Abel.

Lag Abel tot zijn 9 maanden stil op zijn rug is Roïn veel beweegelijker. hij gooit zijn benen volop in de lucht om vervolgens op zijn zij te gaan liggen spelen. Abel ligt tot op de dag van vandaag braaf recht in zijn bed en Roïn hebben we al vaak verkeerd om in bed gevonden. (Johan probeerde zijn speen terug in zijn mond te stoppen maar dat waren toch echt zijn tenen…).

Maar het grootse verschil is toch wel de Maat van onze mannen. Abel was altijd lang en smal en Roin is een klein spekkie… Begrijp me niet verkeerd I LIKE SPEKKIES! maar dan gaat het baby zijn er helemaal zo snel af. Abel had maat 68 na 6 maanden en Roin die heeft het al naar 4 maanden. ik zal hier onder een kleine opsomming maken zodat jullie het verschil duidelijk kunnen zien.

Abel gr Abel cm Roïn gr Roïn cm Verschil:
Geboorte 2900 gr 48 cm 3265 gr 49 cm +365gr en +1cm
1mnd 4160 gr 54,8 cm 4285 gr 54,5 cm -125gr en -0.3cm
2mnd 5250 gr 60 cm 5220 gr 57,2 cm -30gr en -2,8cm
3mnd 5665 gr 61 cm 6150 gr 61,5 cm +485gr en +0.5cm
4mnd 6115 gr 62,5 cm 7290 gr 66,8 cm +1.175gr en +4.3cm

Zoals je ziet is Roïn aan een goede inhaal slag begonnen.. De eerste 3 maanden zaten ze vrijwel gelijk of was hij zelfs kleiner dan Abel. Maar nu! nu is hij gewoon ruim 1 kilo zwaarder en ruim 4cm groter als Abel met 4 maanden. Vandaar dat meneer nu de zomerkleding van Abel al past van 3 jaar geleden.. handig!!


Verder zijn het twee heerlijke mannetjes. Er zit zoveel liefde tussen die ventjes dat is gewoon prachtig om te zien.
Alle 2 unieke Lijstertjes!

Liefs Stefanie -x-

3 gedachtes over “Wat een verschil!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s