Hallo lief klein zusje!

Morgen zou ik officieel 40 weken zwanger zijn, maar inmiddels zitten wij al 8 dagen op een roze wolk. 10 Augustus om 21.10 is onze dochter, en kleine zus, Febe geboren!

IMG_5857

Aan het begin van vorige week voelde ik Febe wat minder bewegen en hadden wij nog een ziekenhuisochtendje. CTG en een echo maar we werden weer naar huis gestuurd met de mededeling: ‘ze heeft het nog prima naar haar zin, het kan nog wel even duren’. Stiekem was dit best een teleurstelling omdat ik het zwanger zijn best wel beu was. Elke avond voorweeën, slecht slapen en langzaam steeds meer vocht vast houden. Het was wat mij betreft wel goed.  Ik zou donderdags weer een afspraak hebben bij de verloskundige en had al in mijn hoofd zitten: ik ga dan vragen om ze mij kunnen strippen. Gelukkig hoefde dit niet wat woensdagavond braken spontaan mijn vliezen! De nacht gebeurde er vrij weinig maar donderdagavond mochten wij onze dochter in onze armen sluiten na een, uiteindelijk, vrij snelle bevalling.

IMG_5925

Gisteren was onze kraamhulp er voor de laatste keer, dus vanaf vandaag zijn we lekker met zijn viertjes thuis. Morgen moet Jordi weer voor het eerst gaan werken en sta ik er voor het eerst alleen voor. Best spannend maar als we allemaal gegeten en gedronken hebben aan het einde van de dag vind ik het al helemaal goed! Binnenkort vertel ik meer over mijn bevalling en mijn kraamweek maar voor nu kruip ik nog even terug op mijn heerlijke roze wolk!

Liefs <3,
Mariëtte

2 gedachtes over “Hallo lief klein zusje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s