DIY cactus.

Het is weer eens tijd voor een leuke (al zeg ik het zelf) DIY! DIY betekend: Do It Yourself, oftewel lekker zelf aan de knutsel. Ik vind dit zelf erg leuk alleen gaat er vaak veel tijd in zitten. Je hebt weinig tijd en de extra tijd die je over hebt als de kids slapen breng je ook graag door op de bank (herkenbaar). Maar eens in de zoveel tijd heb ik er ineens zin in.
20170830_222551
Zo zat ik laatst dus lekker op de bank te genieten van een kind loze avond en kwam toen deze schattige potjes tegen op de facebook pagina van de Swanmarket. Swanmarket beschrijft zichzelf als:
De lifestyle markt van Nederland en België!
Swan Market is een platform voor startende, creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Dit uit zich in een lifestyle markt waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market.

Klinkt heel tof dus, maar ik schrik vaak wel van de prijzen, helemaal als ik denk.. “ja maar dat kan ik zelf ook!!” Dus vandaar dat ik deze Cactus potjes zelf wilde gaan maken, en vandaag deel ik hoe! 🙂

Wat heb je nodig:
Verf
Kwast
Steentjes
potje met zand (evt. wat grind)
Krijtbordstift

Je begint met de steentjes te verven in verschillende groene kleuren. Ik koos voor donker en licht groen. Mijn steentjes waren erg glad, dus ik begon met een dunne laag en bouwde de kleur steeds op. Het duurde dus even voor mijn steentjes klaar waren.

 

Nadat de steentjes groen zijn kan je er op gaan tekenen met je krijtstift. Je kunt verschillende patroontjes gebruiken. Allemaal een andere ziet er wel het leukste uit vind ik.

 


Daarna doe je zand in je potje en steek je de steentjes er in een leuke combinatie in. evt. kan je de rand afvullen met wat grind als je dat leuk vind.

En voila. Super easy maar je leuke DIY cactus is al klaar, Tijd om die bank weer op te ploffen!
Houdoeeee! 😉 Liefs Stefanie -x-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s