WWW mist een w…

Waarom ik vind dat www een w mist. Omdat ik het de laatste tijd het; world wide WEIRD web vind. Ik kom de laatste tijd toch vreemde items tegen. Vaak zit ik eerst verbaasd te kijken en kom ik daarna niet meer bij van het lachen. 

Licki:

Uh, ja wat is het… Een tong om je kat mee te likken. WAAROM???🙃 Waarom zou je je kat willen likken. Nou ben ik niet bepaald een katten mens dus misschien zal het daar aan liggen maar uh koop gewoon een borstel als je kat wil verzorgen of had hem lekker bij zijn of haar mama gelaten dan had die haar wel schoon gehouden met haar tong 😂

images-1

Sport pod:

Nou ik zie mezelf gewoon zitten hoor. Mocht 1 van mijn boys gaan voetballen, doe mij dan zo’n tentje! Lekker droog zitten langs de lijn, prima! Haha oké het ziet er wel een beetje vreemd uit zo’n 1 persoons tentje waarin precies 1 stoel past. Maar ik vind het wel een uitvinding hoor! Wie weet word ik wel een trendsetter, dan val ik zelf niet meer zo op!

FB_IMG_1504853935529Paraplu 2.0:

Oké, het is best handig. Maar dat loopt toch helemaal niet handig. Als je een stap zet klapt die onderkant toch tegen je benen. Oftewel een joekel van een natte plek op je broek? Is dat handig? Maar vandaar dat de charmante mevrouw op de foto een kort rokje aan heeft. Je droogt gewoon je benen af en klaar.😂

Nieuwigheid-USB-Grote-Enter-toets-Anti-Stress-Supersized-Enter-toets-Bureau-Foam-Dutje-Kussen-Stress-Reliever.jpg_640x640

Huge enter knop:

Als ik een kantoor baan zou hebben zou deze echt ideaal zijn. Bij elke deadline kan je dan lekker rammen op die enter knop. Heerlijk die frustratie eruit enteren, LOVELY!

Fake man bun:

Omg. Het filmpje hierbij was misschien nog wel het meest hilarisch. Mannen zonder zelfvertrouwen zouden met deze bun zo alle vrouwtjes aan de haak slaan en hun zelfvertouwen zou echt de pan uit springen… Hilarisch, alsof zo’n fake knotje het helemaal is. Ik denk dat ik het juist een ontzettende afknapper zou vinden als ik erachter zou komen. Maar eej boys, go for it.. Ik denk wel dat ik nu bij elke manbun ga twijfelen of hij wel echt is🤣

Vinden jullie ook vaak zulke rare dingen op the world wide weird web?

Open voor de gein eens Ali express ook dan kom je niet meer bij🤣

Liefs Stefanie -x-

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s