Het geboortekaartje van Febe

Wat een zoektocht is dat toch, het perfecte geboortekaartje. Bij Sepp hebben we lekker ouderwets door de mappen gebladerd (en ons verbaasd over de prijzen!), bij Febe zijn we dit keer geslaagd bij hippe geboortekaartjes.

wp-image-632300257

In eerste instantie wilde Jordi iets wat vergelijkbaar was als die van Sepp. We hadden toen een vliegticket van de ooievaar express. Heel blij mee nog steeds maar ga je iets vergelijkbaars zoeken dan kom je al snel uit op een paspoort. Laat die nou al gebruikt zijn door mijn schoonbroer voor zijn zoontje. Dus die viel af.

Ik kreeg ook nog de ingeving om zelf iets te gaan maken en zodoende kwam ik bij hippe geboortekaartje terecht. Ijverig begon ik aan het ontwerpen van een kaartje maar kwam met mijn eigen ontwerp niet veel verder dan bestaande kaartjes op de site. Dan is de meerwaarde van zelf maken ook snel weg! Na een rondje scrollen kwam ik HET kaartje tegen. Niet te zoetsappig, vleugje roze en een verwijzing naar Sepp Β ( en niet het standaard kindje wat over de wieg kijkt). Een paar kleine verschuivingen, een kleine tekst en ik kon een proefdruk bestellen!

De olifantjes vonden we heel leuk. Β Een klein olifantje voor Febe en een grotere voor Sepp. Verbonden met een hartje. Grote broer die verbonden aan zijn kleine zusje.

wp-image-473962877

Boven ons adres wederom de olifantjes. Papa, mama en Sepp. Mooie rustige kleuren die goed bij ons passen. Geen zoetsappig gedichtje op ons kaartje maar een lief klein tekstje alsof Sepp het kan hebben geschreven.

Het kaartje is gedrukt op oudhollands papier. Hierdoor krijg je een soort ruwer papier. Als je een proefdruk besteld bij hippe geboortekaartjes krijg je ook een waaier met staaltjes van de soorten papier en de kleuren enveloppen. Erg handig want zo kan je het voelen en in het echt zien.

We zijn erg tevreden over de service van hippe geboortekaartjes! We hebben de kaartjes zaterdag besteld en maandag hadden wij ze binnen. Super snel! Dus ga jij nog op jacht naar een kaartje, kijk dan zeker even op de website van hippe geboortekaartjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s