Mommy Time

Oké, de kinderen liggen plat voor hun middagslaapje, vriendlief is de hort op: je hebt zowaar de beneden verdieping voor jezelf! Wat te doen? Behalve moedige pogingen om wakker te blijven…

IMG_6161

Vooruit, waarschijnlijk moet je toch echt nog een keertje strijken en die ramen mogen ook wel eens gezeemd worden. Maar daarna voetjes omhoog en zitten maar!

IMG_6159

Tegenwoordig spendeer ik menig uurtje op Funda, speurend naar een woning. Nu Febe geboren is merken wij echt dat de ruimte die wij over houden, beperkt is. Dus binnenkort gaat het huis in de verkoop en gaan wij op zoek naar een nieuw nest. Met de huidige markt is het race tegen de klok en met de honderd andere gegadigde die op de stoep staan, dus relaxt een huisje shoppen is het niet. Om het toch een beetje relaxt te houden doe ik het met een lekker bakje thee (of koffie als het een horror nacht is geweest!) en een stukje chocolade.

Funda is eigenlijk gewoon schaamteloos bij mensen binnen kijken. Ziet een huis er van buiten top uit, stap je virtueel binnen en schrik je je dood. Waarom van die gekke tegels, rode hoogglans keuken en dan ook nog een fotobehangetje. Ik snap het, niet iedereen vind hetzelfde mooi, maar soms schrik ik gewoon. Als je dan toch verliefd word op een huis op de foto’s en wilt gaan kijken, is het al verkocht. Helaas!

IMG_6169

Van Hands-off my chocolate ontving ik de nieuwe smaken. Vervelend zeg! Er staat al lekker makkelijk MINE op de stukjes dus delen doe ik ook gewoon niet! De cookie-dough reep was niet echt ik-eet-hem-rustig-op proof en verdween in 1 avond vol zelfmedelijden naar binnen. Ik blijf een vrouw hé, hij was zo ineens op tijdens Heel Holland bakt! Cookie-dough is zeker goedgekeurd!
De andere reep Hazelnut Sea Salt & cacoa nibs is 70% pure chocolade dus wat zwaarder. Maar goed ook want ook deze zou ik zo naar binnen schuiven. Wat een goede chocolade! Ook wel leuk om een keer rondje stukjes te hebben in plaats van de standaard vierkantjes.  Maar rond, vierkant, random, driehoekig: eigenlijk elke smaak chocolade gaat er wel in.
De nieuwe smaken van Hands-off liggen al even in de winkel dus sla je slag zou ik zeggen!

Welke chocolade is bij jou favoriet, oftewel: niet ik-eet-hem-rustig-op proof?
x Mariëtte

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s