Tattoo update!

Eerder kon je al lezen dat ik 3 tatoeages heb. (Nog niet gezien lees het dan hier) Donderdag 21 sept is daar nummer 4 bij gekomen. Al mijn tatoeages hebben een bijzondere betekenis voor mij. Deze tattoo dus ook en vandaag lees je de betekenis achter tattoo nummer 4!

In december zijn Johan en ik 9 jaar samen en 2 jaar getrouwd. Na onze bruiloft zeiden we dat we beide een tattoo wilde. We wilde graag de zelfde, eentje die stond voor onze relatie. We kwamen op een pauwen veer. Die veer staat voor trots, en dat zijn we op onze relatie en gezin. De tijd verstreek en er kwam maar geen pauwenveer. Uiteindelijk werd ik zwanger en dan word tattoeren ook afgeraden dus er ging nog meer tijd overheen.

Johan ging eigenlijk twijfelen over het ontwerp en wilde liever een matchende tattoo maar niet de zelfde. Iets wat met elkaar verbonden is en wat bij elkaar hoort. Hij wilde zelf graag een boot en opperde dan voor mij het idee van een vuurtoren. Ik ben wat rond gaan neuzen en kwam op een ontwerp uit. met boeien, een anker, een vuurtoren en een touw. mooi combi vond ik.

Johan wil altijd zijn eigen tekeningen maken en zo kwamen we uiteindelijk op dit ontwerp:

IMG-20170920-WA0028

Wat is de betekenis:

Anker: een anker betekend voor mij verankeren. Ik leg mijn anker vast in deze relatie.

Touw: een touw staat voor verbintenis. Trouwen, kindjes, liefde allemaal dingen die mij verbinden aan Johan.

Vuurtoren: een vuurtoren staat voor thuiskomen. Elkaars haven en thuis zijn.

Orchidee: 2 bloemen voor Abel en RoΓ―n. Onze kindjes en grootste trots.
aviary_1507214291554
Dit is de tattoo 2 weken nadat hij gezet is. 😍😍

De plek vind ik ook zo extreem gaaf. Achter op mijn boven arm. Hij is niet meteen te zien maar dat zijn al mijn tatoeages, je moet weten waar ze zitten πŸ˜‰. Ik ben er echt super superΒ blij mee, uiteraard heeft de husband hem zelf gezet! Zijn deel moet nog ontworpen en gezet worden, maar dat gaat zeker gebeuren.. 😍

 

Wat vinden jullie van couple tattoo’s.. Echt een no go? Of hebben jullie toevallig ook een tattoo met of voor jullie partner?

Liefs Stefanie -x-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s