AliExpress speelgoed shoplog (kleuter)

img_7129.jpgLink
De duren maanden komen er weer aan. Denk aan sinterklaas, kerst en als klap op de vuurpijl is Abel ook nog eens jarig met oudjaar! Mijn kleine mannetje word 4! VIER JAAR! En dat betekend dat hij naar de basisschool gaat. ik merk de laatste tijd al dat hij wat meer uitdaging in zijn spel wil en erg leergierig is. Zo vraagt hij vaak wat is 1 plus 1? Of hoe laat is het? Vandaar dat ik eens op AliExpress ben gaan neuzen voor wat spel/leer materiaal.
Voor als je AliExpress nog niet kent, dit is een Chinese webwinkel waar je super leuke spulletjes kunt kopen. Het aanbod is reuze en de prijzen zijn laag. Soms zegt dit laatste ook echt iets over de kwaliteit maar soms heb je echt een goudmijntje voor een hele lage prijs.

Deze keer was ik dus op zoek naar speel/leer materiaal voor Abel. De zoektermen waarop ik heb gezocht zijn: houten speelgoed, Montesorri, letters en cijfers. Ik heb 5 leuke dingetjes gevonden en besteld. Zoals vele misschien van jullie weten kan de levertijd heel erg verschillend zijn. Soms is het er in 1 week en soms wacht je 2 maanden. Bij elk artikel zal ik jullie laten weten wat ik er van vind, hoe lang de levertijd was en wat het kosten.

Link
Veters strikken: Levertijd 13 dagen – €1,62
In groep 1/2 gaan ze leren veters strikken dus hoe leuk is het als je thuis al een beetje kunt oefenen.
Schoen ziet er goed uit, geen gesplinterde randjes.

Link
Leren rekenen: Levertijd 25 dagen – €3,37

Dit is een doosje met allemaal cijfers en rekenformules. Ook zitten er stokjes in de doos, zodat je cijfers zichtbaar kunt maken. dus 3 stokjes + 1 stokje=
De materialen voelen helemaal niet scherp of gesplinterd. Heet voldoet aan mijn verwachting.
 

Link
Klok: 13 dagen – €3,83
Zoals ik al zei vraagt Abel heel vaak, hoe laat is het? Of hoe laat ga ik naar bed? we zeggen dan vaak als de grote wijzer boven of beneden is dan ga je naar bed. Omdat hij dus zo  bezig is met tijd leek het ons leuk om een klokje aan te schaffen.
De klok valt kleiner uit als dat ik had verwacht, wel prima eigenlijk hoor maar dacht gewoon dat hij groter was. De cijfers passen goed in de vormpjes. Er zit een touw bij want je kunt de cijfers ook rijgen. Voelt niet scherp en zitten geen scheuren in.


Link
Letters: 25 dagen – €2,03
Abel herkent vaak zijn eigen letter. Als we onderweg zijn kijkt hij veel naar bijvoorbeeld etalages of borden of hij de A ziet. Daar komen eigenlijk steeds meer letters bij, zo herkent hij nu ook de letter van papa, mama en Roïn. Hij vind het bezig zijn met letters dus erg leuk, en het leek mij leuk om daar met kleine scrabble lettertjes mee aan de slag te gaan. zo kunnen we letters leren te herkennen of we kunnen woordjes maken.
Eigenlijk was ik bang dat ze ontzettend zouden splinteren, omdat het van die kleine dunne blokjes zijn. maar niks bleek minder waar! ze zijn ontzettend goed afgewerkt en het zijn ontzettend veel letters!

Link
Balanceer spel: ??dagen – €3,23
Op dit product wacht ik dus nog steeds!! 16 september heb ik dit spel gekocht, het duurt dus al 44 dagen!! De verwachte levertijd stond op tussen 2 okt en 22 okt. Op 22 oktober heb ik dus meteen een bericht gestuurd waarop ik de reactie kreeg dat ik eigenlijk geduld moest hebben. de verzekering op de verkoop loopt nog 18 dagen dus voor die tijd stuur ik uiteraard weer een bericht om te kijken waar hij blijft!! ik vond hem zo leuk!
hierbij dus maar een plaatje van de site.
Baby Toys Educational Elephant/Camel Balancing Blocks Wooden Toys Beech Wood Balance Game Montessori Blocks Gift For Child(China)

Ondanks dat er 1 van de items nog niet is ben ik met de rest heeeel blij! ik hoop echt dat de laatste ook nog binnen gaat komen want dat vond ik stiekem de leukste! Natuurlijk hou ik jullie daarvan op de hoogte via social media!

Heb jij wel eens bij AliExpress besteld?
Liefs Stefanie -x-

Een gedachte over “AliExpress speelgoed shoplog (kleuter)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s