Storytime! Mijn grootste angst!

Afgelopen donderdag appte Mariëtte dat ze een muis in huis had.. Super eng! Muizen zijn denk ik (samen met spinnen) mijn grootste angst. Door Mariëtte haar appjes moest ik weer aan een moment in mijn leven denken waarvan ik nu nog kippenvel op mijn lijf krijg..

Hoewel ik stiekem heel hard heb moeten lachen om Mariëtte haar appjes. Nouja niet stiekem want dat deed ik gewoon in een spraak bericht naar haar haha. Slechte vriendin i know maar sorry ik kom je echt niet redden schat, ik ben als de dood voor die beesten!

e5c78abcbbd35fe2af56b5951e9ce9d7--dutch-quotes-van

6 jaar geleden was ik samen met Johan in het ziekenhuis op bezoek bij een vriendin geweest. We gingen naar huis en zoals bijna elk ziekenhuis heeft ook deze een draai deur. We stappen de draaideur in en ik zie in mijn ooghoek iets bewegen…

EEN MUIS! In de draaideur samen met mij! What the H!! In 0,1 seconde slaat de paniek bij mij toe en ga ik als een soort bonfire staan huppelen. Ik draai me om om de draaideur terug uit te lopen maar shit die is net te ver al door gedraaid. Ik zit dus echt samen met hem vast! Ik heb het bloed heet en voel me nog steeds een soort dressuur paard. Ook die muis is in paniek want er staat iemand achter hem te huppelen en te schreeuwen alsof haar leven er vanaf hangt. Hij blijft als een soort bezetenen tegen die deur aan rennen in De hoop dat de opening snel komt!  De deur draait voor mijn idee 5x zo sloom door maar eindelijk is daar een opening en de muis schiet weg.. Echt hallelujah!

Johan had daarin tegen onderhand ook in zijn broek geplast maar dan van het lachen. Hij kwam serieus niet meer bij “schat ik wist dat je bang was maar zo bang???” Oja en de dooddoener ” dat beest is banger van jou hoor”. Nou geloof me, dat kan echt niet!!!

IMG_20171104_160004_331.jpg

Dus lieve muizen blijven jullie lekker in Etten-Leur!  Mijn dank is groot! (Love You jet!😘)

Liefs Stefanie -x-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s