Woon inspiratie

Een tijdje terug kon je al lezen dat wij ons huis te koop hadden gezet en inmiddels is het verkocht. We hadden geluk dat een jong stel verliefd werd op ons huis en die worden half maart de eigenaar van ons huidige woning.
Ook wij zijn verliefd geworden op een ander huis en nu zijn wij volop op zoek naar inspiratie voor ons nieuwe stulpje.

c44de6928a1dc809c5e5ecd3fcfee5d3

In ons huidige huis hebben we een vrij landelijke inrichting.  8 Jaar geleden hebben wij onze huidige meubels gekocht en sommige onderdelen vind ik nog heel mooi maar ander wat minder. Wij zouden beide graag wat stoerdere uitstraling willen in ons woonkamer en dus is de jacht geopend!

woonkamer

De buffetkast die hier nog wit is krijgt een andere kleur. Hij word of heel donker antraciet of zwart. De binnenkant blijft wel wit waardoor de items die er in staan goed tot hun recht komen.  De eettafel zou ik het liefste rond willen, maar daar is Jordi het nog niet mee eens. Dus waarschijnlijk gaan we kijken om onze huidige tafel te veranderen. Een stalen frame maakt hem al veel stoerder en minder landelijk.

 

De lamp naast de tafel vind ik ook erg stoer. We hebben straks een losstaand keukenblok en daar is zo’n soort lamp zeker leuk boven (en heel makkelijk zelf te maken!). Barkruk aan het keukenblok en de keuken is al stoer!

c44de6928a1dc809c5e5ecd3fcfee5d3

 

De kleuren in de foto hiernaast vind ik erg mooi. Stoer, warm en door het kleuren pallet ook knus. We hebben al gezocht naar banken en we twijfelen nog een beetje qua kleur. We hadden een groene  bank gezien alleen is dat erg bepalend. Je veranderd sneller de kleur van je muur dan van je bank. Dus daar twijfelen we nog even over verder.

 

 

Sepp heeft het bekende opznkophopseflops Kura bed. Nu staat deze nog in de ‘hoge’ stand maar in het nieuwe huis komt deze op de lage stand en maken we er een huisje van met stoer canvas doek er over. Het frame wil ik dan zwart verven om het stoer te maken. Een beetje safari/leger/stoer mag zijn kamer wel worden!

 

Febe heeft voorlopig nog haar huidige meubeltjes. Die zijn nog prima en zodra zij over gaat naar een grote meiden bed zullen we gaan zoeken naar iets anders. Wel kunnen we haar kamer wat uitgebreider aankleden dan in ons huidige huis. Hier heeft ze een vrij kleine kamer dus verder dan een klein rekje aan de muur ben ik niet gekomen.

De badkamer en wc in ons nieuwe huis zijn af, dus wc-rol in de houder en klaar! Voor de hobby/logeer kamer ben ik nog volop aan het broeden. Jordi wil er met zijn playstation gaan zitten, ik met mijn naaimachine en de printer en andere administratie dingen (BORING!) komen daar ook te staan. Dus opberg ruimte is nodig maar het mag ook wel gezellig zijn. Lastig Lastig!
Hebben jullie nog goede hobby/logeer/mancave kamer ideetjes?

Liefs,
Mariëtte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s