Men i Like tag

Op 2wmn en mommyhood kwam ik de Men i Like tag tegen. Of nou ja ik zag de foto van Waylon en dacht hubba hubba. Klik door! Ik ging gelijk nadenken over de vragen en heb ze dan ook maar gelijk ingevuld. lees cq. kwijl je mee?

Waylon2

Op wat voor type man val jij?
Eigenlijk best lastig te zeggen. Ik zou niet mijn type man zo in elkaar kunnen zetten als je hem zou kunnen shoppen bij de Ikea. Ik vind een man in pak bijvoorbeeld heerlijk (als er een goed figuur in zit. Mannen met een driedubbele bierbuik in pak vind ik dan iets minder), maar een ruig type vind ik dan ook wel fijn om naar te kijken. Een baardje vind ik zeker wel wat hebben. Gelukkig maar met een bebaarde vriend. Wel zit er een grens tussen mooie baard en hobo baard. Een ding weet ik wel: mijn man moet lang zijn. Een kleinere man vind ik gewoon niet aantrekkelijk. Ooit, in een ver verleden, eens een korte verkering gehad met een kleinere jongen. Nope nooit meer! Sowieso geen gezicht!

Welke eigenschap zorgt ervoor dat je van je stoel glijd?
Zorgzaam. Als ik Jordi helemaal verliefd naar Febe zit te kijken, zit ik mee te smelten. Brengt ie een kopje koffie boven als ik in bed lig word ik al helemaal blij. Gewoon van die kleine dingetjes. Het gevoel hebben dat je geliefd word en er voor je gezorgd word. Ik hou er van!

Wat is wat jou betreft de lekkerste man van Nederland?
O zo makkelijk: Waylon! Elke keer als die stoel omdraaide bij the voice dacht ik o hallo Waylon! Samen met Stefanie en Jessica zaten we dan te kijken en hadden we toch wel gezamenlijk dezelfde mening: Wat ben je toch lekker, jammer van de sjaal maar die kan af! Wel jammer dat Waylon nu die baard heeft: wat mij betreft mag die wat korter/dunner.
waylon.jpg

En de hotty uit hollywood?

prison-break-star-wentworth-miller-admits-he-was-suicidal-in-powerful-response-to-body-shaming-meme

Ook nadat ik de foto’s had gezien hoe hij er uit ziet als hij niet in Prison Break zit!

301766-dexter-dexterjpg-8825861280wjpg-f4799d_1280w

Dexter werd toch wel een stuk leukere serie met Micheal Hall als Dexter

Met welke flirt-techniek windt hij jou om zijn vinger?
In ieder geval niet met foute zinnen als: deed het zeer toen je uit de hemel viel? *braak*. Maar geef mij een complimentje en raak mij gewoon even net te lang aan en je hebt mij hoor. Met humor kom je ook een heel eind. Of een combi van bovenstaande. Zo heeft Jordi mij ook ingepakt!

Met wie wil jij nog eens een beschuitje eten? * wink *
hmmm. Als Waylon mij uitnodigd zou ik geen nee zeggen. Sorry Jordi: Love you!

Een baard hot or not?
Hot! Maar zoals ik al eerder zei. Wel goed onderhouden.

Waar knap je ontzettend op af?
Geordie Shore achtige mannen. Oranje, te grote spierballen, wenkbrauwen te perfect getrimd en laten we de kilo’s haarlak niet vergeten.  Blegh! Daar zou ik het dus echt niet op kunnen. Jezelf goed onderhouden is goed maar je kan ook doorslaan en dat het lelijk word.

Haar als Tarzan of de coupe van Wentworth Miller?
Brr nee Tarzan haar vind ik verschrikkelijk. Kennen we Temptation Island Ken nog? Prachtige man als z’n haar vast zit, maar los brrrrr.
ken
Met welke inspirerende man zou jij wel eens aan tafel willen zitten?
Ik zou wel eens met Morgan Freeman aan tafel willen zitten. Al is het alleen maar omdat hij zo’n mooie stem heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s