To shop online: Simpel zwart wit (met winactie!!)

Ik vind het altijd leuk om in web winkeltjes rond te neuzen naar leuke spulletjes. kaartjes, posters en andere dingen. zwart witte items trekken al gauw mijn aandacht. Ik vind het gewoon stoer en het staat leuk in bijna elk interieur.
Vandaag hebben we een win actie, een hele leuke kan ik wel zeggen. De win actie staat in het teken van Sinterklaas. Hij komt morgen pas in het land maar zijn eerste cadeautje voor de papa’s en mama’s staat al klaar, maar om te weten wat het precies is moet je even blijven lezen.


Ilona begon 1 jaar geleden met haar web winkeltje Simpel Zwart Wit. De naam zegt het al, leuke zwart witte dingen dus. Ik ken Ilona persoonlijk dus ik vond het erg leuk om haar web winkeltje in de gaten te houden.

Voor Ilona is dit geen uit de hand gelopen hobby maar gewoon een 2de baan. in het dagelijks leven is zij ook nog assistent-accountant. Ze bedenkt, bewerkt en ontwerpt al haar eigen spulletjes en is dus een lekker druk en creatief mens. het ontwerpen van kaarten vindt ze het allerleukste en daar is ze haar webwinkel dus ook mee begonnen. Al snel kwamen er steeds meer andere artikelen bij. Haar absolute bestseller zijn de verschillende showrekken met accessoires.
IMG-20171005-WA0004
Als moeder van 2 zijn veel ontwerpen ontstaan vanuit de opvoeding van haar dochters. Ze verkoopt kaarten, speciale tekst kaartjes, herbruikbare posters (naar bed, naar school, plaskaart, hoera ik kleed mezelf aan, hele nacht in mijn bed geslapen, tafelposter) en dus ook sint artikelen. Daarnaast ontwerpt ze ook voor andere ondernemers: logo’s, kaarten, huisstijlen enz.


1 oktober j.l. heeft ze haar 1-jarig bestaan gehad. Om dit te vieren doen wij in samenwerking met haar een win actie.

Wat kun je winnen?
Wie kent er niet de leuke raamstickers met de grachtenpandjes en Sint & Piet? Maar die verloten we niet… Wie wil er een unieke raamsticker? Elk kind is uniek en tekent uniek, en hoe gaaf is het om de Sint & piet tekening van je kind voor op de raam te hebben? Jouw kind tekent, en Ilona maakt er een raamsticker van (in zwart of wit). Tof toch?

Wat moet je ervoor doen?
Like Brabantse mama’s op Instagram en/of Facebook
Like Simpel Zwart wit op Instagram en/of Facebook
Deel de foto met #BMsintgiveaway en vergeet ons niet te taggen in de foto!!

Om een extra win kans te maken laat je een leuke reactie achter op de blog. We zouden graag willen weten wie jij de leuke raamsticker gaat laten ontwerpen.

JE KUNT MEEDOEN TOT ZONDAG 19 NOV 20.00UUR!!

En nu duimen draaien…Succes!!
PS: Een deel van haar artikelen zijn ook verkrijgbaar bij byTrendjetter in Tilburg ( Bij station reeshof.)

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s