F you bacillen!

Ja hoor de ziektekiemen hebben hun weg weer weten te vinden naar huize Lijster. En deze keer hebben we niet 1x prijs, nee hoor dubbele jackpot… 2 zieke kindjes! 

De wel bekende R zit weer in de maand en de bacillen en ziektekiemen hebben weer vrij spel. We hebben onze herfst essentials weer uit de kast gehaald: neusspray, luuf, uien, zetpillen en puffers..

20171204_145505.jpg

Laten we eerlijk zijn, zieke kindjes zijn echt het zieligste ever! (JA NOG ERGER DAN MAN FLU!😉) Hoe vervelend is het als je niet 1 maar 2 zieke kindjes hebt. Elke nacht ligt er wel een ander warm kacheltje tussen jou en je partner in bed en stiekem word je steeds verder naar het randje geduwd. Dekens zijn ook overrated, maar ja alles voor het kind toch.. Hij is ziek!

Op de bank word je een soort van midden kussen.. Aan de ene kant een peuter die eigenlijk lekker bij je wil liggen maar ook niks van zijn welgeliefden kakkerlakken wil missen op Netflix. En aan de andere kant een baby die eindelijk na een zeur serenade de moed op heeft gegeven en eindelijk zijn oogjes  (en zijn mondje😉) dicht heeft gedaan.. RUST, daar doe je op zulke dagen alles voor. Zelfs als dat betekend dat je 1uur lang in de zelfde positie op de bank moet zitten.

IMG_20171204_215637_807

Zelf eten, drinken of überhaupt even je handen vrij hebben komt op de 2de plaatst. Je wilt er op zo’n moment gewoon alles aan doen dat je kindjes zich weer fijn voelen. Het meest vervelend vind ik nog wel je aandacht en tijd verdelen. Doordat abel groter is zeg je tegen hem vaker even wachten schat, mama is even met Roïn bezig. Wat eigenlijk heel zielig is want hij is ook ziek en wil ook wat extra knuffelen en aandacht. In de tijd dat Roïn op bed slaapt knuffel ik dus extra veel met mijn grote vriend. Gelukkig snapt hij het allemaal heel goed.

Het liefst zouden we alles overnemen, als dat toch eens ging hè?

Ik moet er weer vandoor het volgende zetpillen rondje staat weer op de planning!

Gezonde groet, Stefanie -x-

265d54b878db331fb28770edbcf2768b--silhouette-letters

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s