Beauty favorieten 2017!

Het jaar 2017 zit er weer bijna op. We zijn aan de laatste maand begonnen. December DE feestmaand van het jaar! Een maand waarin mooie merken weer met prachtige collecties komen en ik het weer niet kon weerstaan om wat nieuwe pareltjes te kopen. vandaag een paar toppers uit het afgelopen jaar.

In 2017 ben ik meer gaan experimenten met make up en vind ik het steeds leuker worden. Eerst kocht ik goedkope make up en verdiepten ik me er niet zo in. Nu koop ik eigenlijk van alles, budget maar ook zeker duurdere merken. Ik hou van mooie spullen maakt mij niet uit van welk merk. Vandaag noem ik wat toppers van het afgelopen jaar. Dingen die ik vaak gebruik en die ik niet meer kan missen.

Jeffree star velour liquid lipstick – Nathan

Echt wauw! De kleur is mooi en hij smeert zo heerlijk! Hij is echt lightweight en je voelt hem dus bijna niet zitten. Eten en drinken gaat prima want Nathan zit zo vast als een muur! Ik ben fan, mijn eerste maar zeker niet mijn laatste velour liquid lipstick!

Mac matte lipstick kinda sexy

Ik zag deze kleur al vaak bij Jessica, ze heeft er namelijk al een paar versleten. Ik vond het een prachtige kleur maar dacht dat hij mij niet zou staan. Gelukkig hebben we sinds kort een Hudson’s bay in Tilburg dus ik kon hem makkelijk testen. En natuurlijk was ik meteen verkocht! Een hele mooie everyday nude kleur!

Kiko oogschaduw palette 01 spectacular bronze

Dit is er 1 uit de kerst collectie van Kiko! Een prachtig palette waar je een mooie ooglook mee kan maken. Gebruik je alleen de onderste 2 maar je een mooie look voor elke dag. Wil je wat meer opvallen dan gebruik je de glitter. Ik spuit mijn kwastje eerst in met setting spray zodat ze glitter nog beter tot zijn recht komt. Hiermee ga ik zeker een mooie kerstboom maken!

Mua highlighter iridescent gold

De dupe van Nars albatros. Echt een highlighter waarvan ik zeg wauw. Het is er 1 die je mooi op kan bouwen en dus zo heftig of smooth kunt maken als je zelf wilt. Ik gebruik hem bijna dagelijks!

Essence mascara princess false lash effect.

Dit is mijn aller nieuwste liefde. Ik denk dat ik nu al niet meer zonder kan. Voor mij de perfecte mascara. Eentje die zijn naam eer aan doet want het lijkt echt alsof je false lashes gebruikt! Er is een enorme run op omdat er veel over geschreven wordt in beautyland maar ik snap nu helemaal waarom! En dat voor nog geen €4,-!!!

Misschien heb ik jullie geïnspireerd, of zijn jullie ook al zo make-up gek 😉

Liefs Stefanie-x-

4 gedachtes over “Beauty favorieten 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s