About

3 Vrouwen, moeders en vriendinnen. Stefanie, Jessica en Mariëtte. Elkaar leren kennen tijdens de zwangerschap van hun 1e kindje en inmiddels lief en leed met elkaar gedeeld. Met recht beste vriendinnen die eigenlijk overal wel een mening over hebben.

Op onze blog schrijven wij over de complete ouderschapsbeleving. Wat hoe combineren wij kinderen, werk, liefde en vriendschap en houden we ook nog tijd over voor ons zelf? Een eerlijke beleving over het ouderschap waarin niet alles altijd goed gaat, maar we het vooral doen met veel passie.
Op maandag, woensdag en vrijdag komen er nieuwe artikeltjes online om 06:00. Vergeet ons niet te volgen op social media!

Stefanie,
29 jaar jong, vrouw van Johan, Mama van Abel (dec2013) en Roïn  (mrt2017). werkzaam op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Vindt te veel dingen leuk en heeft over nog veel meer dingen een mening.

Jessica,
28 lentes jong, getrouwd met Corné en moeder van zoontje Kyan (3jr.) en dochtertje Skye (2jr.) Koopt alle nieuwe (en oude) kleding collecties op die er zijn, spaart make-up als een malle en heeft altijd wel iets te vertellen! 😀

Mariëtte,
28 jaar, 10 jaar samen met Jordi en al 2 jaar trotse mama van Sepp(febr2013) en Febe(aug2017). Werkt met verstandelijk beperkte kinderen. Wil te veel in een dag doen. Drinkt eigenlijk te veel koffie en is graag creatief bezig. Daarnaast druk bezig om iets fitter en gezonder te gaan leven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s